Vineri, 15 02 2019
Corina Crețu răspunde cererii deputatului Petru Movilă: „Proiectele spitalelor regionale se mișcă lent”

Corina Crețu răspunde cererii deputatului Petru Movilă: „Proiectele spitalelor regionale se mișcă lent”

Comisarul european Corina Crețu a oferit un răspuns la adresa deputatului Petru Movilă din luna februarie pe tema Spitalului Regional de Urgență Iași și stadiul Autostrăzii Iasi - Târgu Mures.

„Aș dori sa va multumesc pentru scrisoarea dumneavoastră prin care va exprimati ingrijorarea cu privire la implementarea proiectelor de investitii finantate prin intermediul fondurilor structurale si de investitii europene în România, cu precădere la construcția autostrăzii Târgu Mureș - Iași - Ungheni și a spitalelor regionale.

Cele doua sectoare sunt extrem de importante pentru Romania. Impreuna cu serviciile Comisiei, am urmarit personal progresele inregistrate cu privire la aceste investitii si am furnizat sprijin constant pentru a facilita pregatirea lor. Mai precis, Directia Generala Politica Regionala si Urbana, directie de care raspund, a pus la dispozitie experti cu scopul de a spori consolidarea administratiei nationale, si a organizat reuniuni tehnice periodice cu ministerele relevante si cu alte parti-cheie implicate", a transmis comisarul european Corina Cretu.

 

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

Clipul zilei

Go to top