Luni, 27 05 2019
Iașul va fi gazda Formului de Mediu: „Investind în mediu, investim în viitor”

Iașul va fi gazda Formului de Mediu: „Investind în mediu, investim în viitor”

Într-o postare pe contul de Facebook, deputatul Costel Alexe, vicepreședinte al Comisiei de Mediu din Camera Deputaților, a anunțat că în urma unei vizite de lucru pe care a desfășurat-o la Bruxelles, unde a dezbătut problemele de mediu cu care se confruntă țara noastra, a reușit să convingă oficiali europeni să vină la Iași pentru o dezbatere aplicată, alături de ieșeni și oficialități locale și centrale.

 

„Împotriva României sunt deschise 56 de proceduri de infringement, cele mai multe (16) fiind pe mediu, iar Iașul este unul din cele mai poluate orașe din țară! Am adresat numeroase interpelări autorităților locale și centrale, dar din 2009 și până acum efectiv s-au tergiversat lucrurile!

Este clar că țara noastră nu reușeste să se alinieze cerințelor legislative europene, sau autoritățile locale și centrale sunt indolente și expun populația la riscuri de sănătate majore!

Am găsit deschidere și dialog pentru problemele de mediu cu care se confruntă Iașul și România tocmai la Bruxelles și împreună cu europarlamentarul Adina Vălean, președintele Comisiei pentru mediu, sănătate publică și siguranță alimentară din Parlamentul European, am decis să organizăm la Iai, pe 17 iunie, Forumul "Investind în mediu, investim în viitor".

Vă aștept în număr cât mai mare la acest eveniment, căci protejarea mediului înseamnă asumarea unui stil de viață și stă în puterea fiecăruia dintre noi să salvăm natura, să însănătoșim orașul și țara în care locuim!”, a declarat deputatul Costel Alexe, Președintele PNL Iași.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

PMP dreapta
antibiotice fluxiv

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Clipul zilei

Go to top