Petru Movilă: „Bilanţul Guvernului Dăncilă pentru Iaşi este unul simplu: zero”

Petru Movilă: „Bilanţul Guvernului Dăncilă pentru Iaşi este unul simplu: zero”

„Am avut şase luni câte un guvern. Când Grindeanu şi Tudose şi-au făcut bilanţurile, în cel mai scurt timp au dispărut din peisaj, remaniaţi de propriul lor şef. Doamna Dăncilă a reuşit să citească de pe prompter câteva cifre statistice”, arată deputatul Petru Movilă, președintele PMP Iași, pe pagina sa de Facebook.

„Ce pot să spun după cele şase luni ale actualului guvern este că indiferent de cum îl cheamă pe prim-ministru, la Iaşi tot nimic nu se întâmplă. Autostradă nu, şosea de centură nu, spitale de urgenţă doar pe hârtie, fără nicio rezolvare concretă, promisiuni pentru o clădire nouă a Operei, când până acum nu s-au alocat decât bani pentru semi-subzistenţă.

Tot o mare nereuşită a Guvernului PSD pentru Iaşi este şi clinica de arşi din cadrul Spitalului Sf. Spiridon. Declaraţiile făcute de ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, arată că nu se prefigurează prea curând finalizarea Clinicii de chirurgie plastică, reparatorie şi arşi. Doamna ministru a vorbit ca un turist în propria ţară, spunând că nu se pot trata decât şase arşi în cazul în care România se va confrunta cu un nou Colectiv. Este treaba ministerului să facă în aşa fel încât sistemul nostru medical să nu mai dea aceleaşi rateuri ca în 2015. Una din priorităţile PSD de după incident a fost reabilitarea a trei clinici pentru arşi din ţară. După trei ani de promisiuni, clinica de la Iaşi nu are nici 20% din aparatura necesară. Ar fi bine ca PSD să mai lase propriile interese deoparte şi să se mai şi apuce de guvernat”, mai spune parlamentarul ieșean.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Go to top