Costel Alexe: Iașul pierde rușinos președinția Euroregiunii Siret-Prut-Nistru după încercarea lui Maricel POPA de pesedizare a structurii executive

Costel Alexe: Iașul pierde rușinos președinția Euroregiunii Siret-Prut-Nistru după încercarea lui Maricel POPA de pesedizare a structurii executive

În cadrul Adunării Generale a Asociației Euroregiunea Siret-Prut-Nistru desfășurată în județul Prahova, președinții de raioane din Republica Moldova au respins brutal încercarea de pesedizare a structurii executive prin impunerea în funcția de director executiv a consilierului județean PSD, Lorin URCACIU (prezent la ședință, adus de mânuță de însuși Maricel Popa).

Oripilați de cât de departe poate merge Maricel Popa în încercarea de a controla totul, partenerii de peste Prut au decis să renunțe la o cutumă stabilită încă de la fondarea AESPN, aceea ca Iașul să dețină funcția de președinte, și au propus Prahovei să preia acest rol.

Maricel Popa reușește să facă imposibilul, să facă de râs un întreg județ în fața celor 29 de raioane moldovenești din totalul de 32 ale Republicii Moldova.

Maricel Popa trebuie să demisioneze acum, pentru că Iașul merită mai mult!

Este de așteptat ca Maricel Popa să refuze plata cotizației pe anul 2018 și să propună ieșirea Iașului din AESPN. Fac un apel la toate grupurile politice din Consiliul Județean să refuze acest posibil scenariu.

Avem obligația de a reabilita imaginea Iașului și asta se face prin seriozitatea cu care sunt respectate angajamentele și responsabilitățile pe care județul și le-a asumat în cadrul diferitelor parteneriate.

Deputat  Costel Alexe,

Preşedinte PNL Iaşi


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Go to top