Joi, 23 05 2019
Legea Autostrăzii Unirii, iniţiată de deputatul Petru Movilă, promulgată astăzi

Legea Autostrăzii Unirii, iniţiată de deputatul Petru Movilă, promulgată astăzi

Legea privind construcţia Autostrăzii Unirii, Iaşi – Tg. Mureş, va fi promulgată astăzi, de către preşedintele Klaus Iohannis. La ceremonia care va avea loc la Palatul Cotroceni, la ora 17.00, deputatul Petru Movilă va participa în calitate de iniţiator.

„Am primit această invitaţie în calitate de iniţiator al legii Autostrăzii Unirii, un proiect de maxim interes pentru ieşeni. Pentru mine, invitaţia este ca o recunoaştere a efortului depus mai ales în condiţiile în care la început, când le ceream sprijinul colegilor mei parlamentari pentru susţinerea legii o parte dintre ei,  mai ales cei care astăzi îşi asumă proiectul şi se declară iniţiatori, erau cât se poate de reticenţi şi refuzau să semneze. Cred că de astăzi, preşedintele Klaus Iohannis va deveni, instituţional, un susţinător energic şi declarat al acestui proiect.‟, a declarat deputatul Petru Movilă.

Reamintim faptul că proiectul privind construcţia Autostrăzii Unirii, Iaşi – Tg. Mureş, a fost iniţiat de către doi parlamentari PMP, Petru Movilă (Iaşi) şi Marius Paşcan (Mureş), în luna mai 2017. Acesta a fost susţinut de către alţi 70 de colegi parlamentari, senatori şi deputaţi, printre care o parte şi din Iaşi.

„E un proiect pe care Iaşul îl merită, un proiect în care am crezut şi pe care l-am iniţiat pentru că Iaşul şi ieşenii merită o autostradă. Faptul că legea este promulgată în preajma zilei de 1 Decembrie, vine ca o dovadă a faptului că Iaşul merită recunoştinţa tuturor românilor pentru sacrificiile făcute de-a lungul istoriei. Construirea Autostrăzii Unirii este garanţia ieşirii Iaşului şi Regiunii de Nord-Est din izolare şi subdezvoltare‟, a completat parlamentarul ieşean.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

PMP dreapta
antibiotice fluxiv

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Clipul zilei

Go to top