fbpx
 
Bodea: Mulțumim Comisiei Europene că face treaba Primăriei Iași!

Bodea: Mulțumim Comisiei Europene că face treaba Primăriei Iași!


„Comisia Europeană face Iașului cadou, prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, 16 tramvaie și 40 de autobuze electrice noi, după ce Primăria Municipiului tocmai a ratat o finanțare nerambursabilă de 12 milioane de euro venită prin Ministerul Mediului. Motivul halucinant: cei din Primărie au uitat să semneze documentația.

Administrația locală nu are nici un merit pentru această „donație“ pe care CE o face din banii întregului bloc comunitar, iar dacă pe domnul primar l-ar caracteriza decența s-ar abține de la laude și s-ar concentra mai mult pe mulțumiri pentru ceea ce i s-a oferit pe tavă.

Altfel, în lipsa mecanismelor europene și a alocării dedicate, fără competiție de proiecte, ieșenii ar fi continuat multă vreme de acum înainte să circule în tramvaiele second hand aduse de „vizionarii“ de la Roznovanu din toate colțurile Europei.

Această veste bună nu șterge în nici un fel incompetența crasă în materie de elaborat proiecte și atragere de finanțări nerambursabile de către Primăria Iași, una în care stau la dospit funcționari plătiți din banii comunității cu 1500 de euro pe lună. În loc să fie cultivată meritocrația, în Primărie tăiatul frunzelor la câini este sportul preferat.

În acest timp, domnul primar Scripcaru și întreaga comunitate brașoveană îi mulțumesc lui Mihai Chirica și ieșenilor pentru că au primit cele 50 de autobuze (ceruseră doar 15, restul fiindu-le alocate  prin redistribuire pentru că Iașul le-a pierdut) „mulțumită“ incompetenței administrației locale de la noi care le-a ratat cu brio.

Marele „dizident“, Mihai Chirica ar trebui acum să mulțumească Comisiei Europene și întregului continent pentru că ieșenii nu vor mai circula cu hârburile Companiei de Transport Public – așa cum s-ar fi întâmplat în baza sa și a „elitei“ funcționărești de la Primărie!”

Marius Bodea

Deputat PNL Iași


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: