fbpx
 
Marius Bodea (PNL): Bătaia de joc a Guvernului domnului Maricel Popa omoară copiii din satele ieșene. Demisia!

Marius Bodea (PNL): Bătaia de joc a Guvernului domnului Maricel Popa omoară copiii din satele ieșene. Demisia!


Deputatul PNL Marius Bodea îi cere președintelui Consiliului Județean Iași, președinte al filialei județene PSD Iași, Maricel Popa, explicații în legătură cu investițiile pe care le-a atras de la Guvernul României pentru școlile din mediul rural și îi cere acestuia demisia de onoare pentru eșecul în racordarea la apă curentă și canalizare a unităților de învățământ din satele ieșene. În opinia lui Marius Bodea, nenorocirea petrecută ieri în satul Buda din comuna ieșeană Brăiești nu trebuie să treacă în tăcere, cu atât mai mult cu cât aceasta face parte dintr-un fenomen mai larg, acela al școlilor din mediul rural care încă își desfășoară activitatea în condiții de lumea a treia.

Domnul Maricel Popa nu mai contenește în a anunța că atrage finanțări uriașe pentru județul Iași, este tot timpul de-a dreapta liderului Dragnea și poartă întreaga responsabilitate prin funcțiile pe care le ocupă pentru ceea ce se întâmplă în județul nostru. Guvernul domnului Popa propune depășirea situației școlilor cu toalete în fundul curții prin investiții în containere pe post de grupuri sanitare, nici vorbă de apă și canal. Să ne spună domnul Popa de câte ori s-a dus și a bătut cu pumnul în masă la CEx-ul pesedist să ceară bani pentru școlile din Iași! Să ne spună domnul Popa de câte ori s-a dus la premierul Dăncilă și i-a transmis că nu mai poate să tolereze ca școlile din mediul rural din județul său să nu beneficieze de condiții decente pentru secolul în care trăim! Dacă nu este în stare să gestioneze nevoile minimale ale comunității, să plece!

Copiii de la sate mor cu zile din cele mai halucinante motive, cauzate de dispreț și nepăsare, în timp ce principala preocupare a celor care astăzi conduc în mod criminal România în afara Uniunii Europene este aceea de a se scăpa de condamnări în justiție pentru furt din banii publici! De doi ani de zile discuțiile despre investiții sunt pur propagandistice, iar realitatea este cosmetizată ori ascunsă! Nu mai avem voie să ascundem adevărul, iar moartea unui copil de trei ani din cauza bătăii de joc a acestei guvernări la adresa Iașului trebuie să ducă la măsuri imediate de remediere a situațiilor de felul celei de la Brăiești
“, concluzionează deputatul PNL Marius Bodea.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30