fbpx
 
Proiecții de film în aer liber și târg de antichități, la Palas

Proiecții de film în aer liber și târg de antichități, la Palas


Dacă nu v-aţi făcut planuri în acest final de săptămână, ansamblul Palas vă aşteaptă cu evenimente variate: proiecţii de film în aer liber, demonstraţii de capoeira, întâlniri cu pasionaţii de antichităţi şi târg de accesorii.

Cei care doresc să se delecteze cu un film bun sunt invitaţi, de vineri până duminică inclusiv, pe gazonul din parcul Palas, la Festivalul de Film Multicolor. Organizat de Comunitatea de Economie și Afaceri Internaționale, festivalul de muzică, proiecții de film și voie bună va avea loc week-end-ul acesta la Palas, iar în cel următor, 1-2 iunie 2019, în Parcul Copou. Publicul va avea ocazia să se delecteze cu filme oferite de 6 ambasade şi tot atâtea culturi diferite, precum cele ale Spaniei, Norvegiei, Germaniei, Portugaliei, Rusiei și Republicii Moldova. Proiecţiile vor avea loc de la ora 21.00.

Sâmbătă, sunteţi invitaţi la demonstraţii spectaculoase de capoeira. Evenimentul va avea loc în Amfiteatrul Palas, de la ora 17.00, iar cei interesaţi vor putea admira mişcările reprezentative pentru sportul care îmbină artele marţiale cu dansul african. Intrarea este gratuită.

În acest final de săptămână, parterul Atriumului Palas Mall este locul preferat de toate doamnele și domnișoarele care iubesc bijuteriile și accesoriile. Cele care se pregătesc de sezonul petrecerilor vor găsi seturi strălucitoare la Expomineralia, alături de nenumărate alte propuneri de bijuterii, care să le completeze ținutele. În aceeași perioadă se desfășoară și Bag Expo, unde doritoarele vor descoperi o varietate de genți, adaptate noilor tendințe.

De vineri până duminică inclusiv, ansamblul Palas găzduiește o nouă ediție a Târgului de Artă și Antichități. La parterul și etajul 1 al Atriumului, cei care apreciază farmecul și unicitatea obiectelor înnobilate cu patina timpului vor descoperi numeroase piese de colecție. Mic mobilier, tablouri, statuete, bijuterii şi argintărie, ceasuri, numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte articole cu dichis sunt doar câteva dintre propunerile colecţionarilor.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: