Petru Movilă, anunț bulversant: Regionala de Drumuri va fi împărțită în două de PSD, la solicitarea baronului de Vrancea, Marian Oprișan

Petru Movilă, anunț bulversant: Regionala de Drumuri va fi împărțită în două de PSD, la solicitarea baronului de Vrancea, Marian Oprișan

Deputatul PMP Iași Petru Movilă anunţă pe pagina sa de Facebook că Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași va fi împărţită în două. El spune că acest lucru se va întâmpla pentru a satisface „mofturile politice si setea de putere a baronului Oprișan”, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea.

„Doamnă Dancilă şi Domnule Cuc, luaţi mâna de pe Iaşi! Domnule Popa, daţi-vă demisia! Domnule Laicu, cum stăm?

Este inacceptabil ca PSD să împartă în două Regionala de drumuri Moldova, pentru a satiface mofturile politice şi setea de putere a baronului Oprisan.

Voi protesta foarte energic şi hotărât. Pe lângă faptul că nu faceţi nimic pentru marile proiecte ale Iaşului, ne furaţi din instituţiile create cu dăruire, inteligență şi pricepere de către ieşeni. Regionala de poştă, Inspectoratul de stat în construcţii şi acum, Regionala de drumuri.

Ruşine şi plecaţi acasă”, scrie Petru Movilă pe pagina sa de socializare.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Go to top