Petru Movilă: „Maricel Popa este cea mai mare calamitate politică pe care a avut-o județul Iași”

Petru Movilă: „Maricel Popa este cea mai mare calamitate politică pe care a avut-o județul Iași”

Deputatul Petru Movilă, preşedintele PMP Iaşi, s-a arătat nemulţumit de alegerea făcută de conducerea Consiliului Judeţean în numirea unui manager din afara judeţului la Spitalul de copii „Sfânta Maria''. Parlamentarul ieșean a criticat alegerea făcută de Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean, şi susţine că Iaşul are oameni mult mai competenți, care ar puteau conduce un spital de o asemenea dimensiune.

„Maricel Popa este cea mai mare calamitate politică pe care a avut-o judeţul Iaşi, după Revoluţie!

Preşedintele PSD Iaşi nu doar că nu vorbeşte niciodată despre autostradă, despre spitalul regional de urgenţă sau de şoseaua de centură, dar înlătura sistematic ieşenii din fruntea instituţiilor noastre şi aduce străini.

De când un director alungat pentru incompetenţă de la Botoşani este bun pentru Iaşi şi apt pentru a conduce unul dintre cele mai mari şi importante spitale din regiune, respectiv Spitalul de Copii „Sf. Maria"?!

Este întruchiparea sfidării la adresa corpului medical şi managerial din Iaşi, venind cu manageri de spitale de oriunde din Moldova, în condiţiile în care Iaşul are un capital managerial şi medical extrem de important. Este inacceptabil să avem în decurs de câteva luni puşi manageri din alte judeţe la spitale. Este o jignire la adresa ieşenilor. Sunt profund îngrijorat că cei din PSD Iaşi, într-o slugărnicie fără margini, de frică să nu-şi piardă posturile, nu au reacţionat. Nu am nimic personal cu botoşănenii, dar este inadecvat ca el să vină cu un manager din alte zone şi să nu caute în spitalele ieşene oameni competenţi.

Maricel Popa ar fi în stare să voteze şi pentru ştergerea Iaşului de pe harta şi comasarea lui cu alte judeţe”, scrie Petru Movilă pe pagina sa de Facebook.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Go to top