Marius Bodea: „O șosea de centură care trece prin oraș e o inepție, dar, în condițiile date, e tot mai bine decât nimic”

Marius Bodea: „O șosea de centură care trece prin oraș e o inepție, dar, în condițiile date, e tot mai bine decât nimic”

„Ieșenii nu mai au răbdare să asculte certurile interminabile și ping-pong-ul steril dintre Primărie și Direcția Regională de Administrare a Drumurilor din subordinea Ministerului Transporturilor pe subiectul șoselei ocolitoare a Municipiului Iași.

Fac un apel la responsabilitate către d-l primar Mihai Chirica și d-l Maricel Popa, președinte PSD Iași, să înțeleagă că realizarea unui proiect de infrastructură nu trebuie sabotat din cauza conflictelor personale.

Au trecut mai bine de 3 ani de zile de când conduc orașul și județul Iași, timp suficient pentru ca șoseaua de centură să fi fost finalizată.

Încetați cu gâlceava în presă, aveți funcțiile și posibilitatea să vă așezați la masă și să rezolvați problemele birocratice astfel încât să înaintăm cu acest proiect.

Personal consider că o șosea de centură care trece prin oraș e o inepție, dar, în condițiile date, e tot mai bine decât nimic. Centurile stradale trebuie să fie ocolitoare ca să descongestioneze traficul din oraș, nu să-l încarce mai mult!”

 

Marius  Bodea, deputat PNL Iași


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Go to top