fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 17 Februarie 2017

Un ziarist din Satu Mare a surprins niște imagini memorabile, pe stadionul din localitate, acolo unde cineva a găsit a pus câteva bucăți de slănină la uscat.

Publicat in Media
Un gălăţean se va alege cu dosar penal pentru racordare ilegală şi furt de energie electrică, după ce s-a branşat ilegal la reţeaua de energie electrică.

 


Publicat in Moldova
Omul de afaceri Ciprian Melinte (42 de ani) a fost găsit spânzurat în podul clubului Empire din municipiul Huşi, vineri, în jurul orelor 13.40, de către o rudă care a cerut ajutorul la 112.

 


Publicat in Moldova
Fostul senator PSD Cătălin Voicu a fost condamnat la cinci ani închisoare cu executare pentru complicitate la abuz în serviciu, într-un dosar în care este acuzat de intervenţii la conducerea Electrica şi Electrica Serv pentru ca o firmă să primească preferenţial contracte.

 

Potrivit Agerpres, un judecător de la Tribunalul Bucureşti i-a respins lui Cătălin Voicu o cerere de schimbare a încadrării juridice şi l-a condamnat la cinci ani de închisoare pentru complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată, stabilind că legea penală mai favorabilă acestuia este Codul penal din 1969.

 


Publicat in Justitie
La scurt timp după ce 56 din cei 63 de primari PSD din Iaşi au solicitat conducerii partidului să-l dea jos pe Mihai Chirica din fruntea organizaţiei judeţene, au apărut şi reacţii din partea susţinătorilor celui mai vocal contestatar al lui Liviu Dragnea.

 

Filiala municipală a PSD Iaşi şi organizaţia judeţeană a tinerilor social-democraţi (TSD) au anunţat că îl susţin total pe primarul Mihai Chirica, cel care a îndrăznit să-i conteste supremaţia lui Liviu Dragnea şi să-i ceară să renunţe la politica „pumnului în gură" prin care conduce partidul.

 


Publicat in Politica Locala
Bloggerul rus Gabar a ieşit vineri din mormânt după ce a stat îngropat 24 de ore într-un sicriu de lemn, într-un gest voluntar care a putut să fie urmărit în direct pe Youtube, relatează EFE.

 


Publicat in Media
Noi informaţii scandaloase ies la iveală în cazul profesoarei din judeţul Neamţ, care a fost arestată pentru că ar fi întreţinut relaţii intime cu unul dintre elevii săi de la Seminarul Teologic. Băiatul apoi s-a sinucis.

 

Acum, profesoara este vizată de o nouă anchetă, pe motiv că ar fi avut legături şi cu alţi elevi. Informaţia este confirmată de avocată familiei tânărului care şi-a luat viaţa.

 


Publicat in Moldova
Cristian Duicu a fost numit consilier al șefului Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA). Duicu este cercetat penal și a fost arestat de procurori pentru că ar fi instigat mai mulţi directori să falsifice documente pentru diagnosticarea cu boala vacii nebune a mai multor animale.

 


Publicat in Guvern
Deputatul USR Cornel Zainea acuză pe contul său de Facebook actualul Guvern de jocuri în favoarea PSD.

 

Cornel Zainea susține că după ce a consultat în Monitorul Oficial activitatea Comisiei de Mediu pe luna ianuarie din Camera Deputaților a sesizat că Ministrul Mediului, Daniel Constantin, nu a avut niciun vot împotriva unui aviz favorabil, deși în realitate au fost 7 voturi împotriva ministrului.

 


Publicat in Parlament
Edilul comunei ieşene Holboca, Gheorghe Ştefurac, a anunţat, vineri, că nu este de acord cu retragerea sprijinului politic în cazul preşedintelui interimar al PSD Iaşi, Mihai Chirica, în urma declaraţiilor critice ale acestuia. Edilul spune că nu aprobă o astfel de acţiune şi că acum partidul trebuie să se concentreze „pe actul de guvernare” şi să recâştige încrederea electoratului ”prin acţiuni concrete”, transmite News.ro.

 

Gheorghe Ştefurac a anunţat vineri, printr-un comunicat preluat şi de News.ro, că ”se delimitează public” de acţiunea edilului din Schitu Duca, Mihai Mihalache, care a anunţat o campanie de strângere de semnături pentru retragerea spirjinului politic şi demiterea din funcţie a preşedintelui interiar al PSD Iaşi, Mihai Chirica.

 


Publicat in Politica Locala
Pagina 1 din 4