fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 04 Iulie 2017

Consilierii locali din Timişoara au adoptat, marţi, un proiect de hotărâre prin care sunt interzise plimbările cu trotinete, role, biciclete, skateboard-uri sau monocicluri în zona centrală a oraşului, amenda putând să ajungă până la 800 de lei. Interdicţia va intra în vigoare doar după ce Prefectura Timiş îşi va da acordul, scrie News.ro.

 


Publicat in Administratie Locala
Un tânăr rătăcit într-o zonă împădurită de la limita judeţelor Bacău şi Vrancea este căutat, marţi seară, de mai multe echipaje de pompieri şi jandarmi. Salvatorii au reuşit să localizeze telefonul de pe care s-a sunat la 112.

 


Publicat in Moldova
Premierul Mihai Tudose a semnat decizia de numirea în funcţia de director general al Direcţiei Generale de Protecţie Internă din cadrul MAI a colonelului Mihai-Cristian Mărculescu.

 

Colonelul Mihai-Cristian Mărculescu exercita deja atribuţiile de director general al DGPI încă din noiembrie 2016, prin decizia de împuternicire a premierului de atunci, Dacian Cioloş. Mărculescu a lucrat în DIPI, transformată ulterior în DGPI, din 2001, potrivit News.ro.


Publicat in Guvern
Ministerul Sănătății a început marți livrarea noilor doze de vaccin hexavalent în țară, peste 245.000 de doze urmând a ajunge „în cel mai scurt timp" la cabinetele medicilor de familie și la direcțiile județene de sănătate, precizează marți MS.

 


Publicat in Sanatate
Armata slovacă a pierdut urma unei cantităţi impresionante de muniţie. Lipsa a fost descoperită la un inventar făcut la începutul verii, iar rezultatele au provocat o reuniune de urgenţă a preşedintelui ţării cu responsabilii din armată.            

 


Publicat in Panorama
Salvatorii din cadrul ISU Dobrogea au lansat marţi seară acţiuni de căutare pe mare a două persoane dispărute, la Eforie Sud şi la Vama Veche.

 


Publicat in Social
Un medic oftalmolog din Prahova a fost trimis în judecată pentru înşelăciune, după ce ar fi eliberat documente false care certificau, pentru 17 persoane, că sunt nevăzătoare.

 


Publicat in Justitie
Prințul Charles și Camilla au râs precum doi școlari neascultători în timpul unei ceremonii tradiționale din Canada. Cei doi nu s-au putut abține să izbucnească în hohote, după ce două femei au interpretat un cântec tradițional pentru inuiți, relatează Daily Mail.

Publicat in Media
O copilă de 9 ani dintr-un sat din Neamţ a trecut printr-o spaimă teribilă. Un tânăr de 19 ani, prieten de familie, a încercat să profite de ea când părinţii nu erau acasă.

 

Salvarea a venit din parte fratelui mai mare, care a intervenit la timp. Când a aflat toată povestea, tatăl copilei a mers la poliţie. Agresorul este acum în arest preventiv.

 


Publicat in Moldova
Patru indivizi cu vârste cuprinse între 20 şi 27 de ani au luat cu forţa o femeie de 34 de ani din curtea casei sale din comuna suceveană Adâncata, au dus-o în pădurea din localitate, unde au întreţinut relaţii sexuale cu aceasta. Victima a reuşit să fugă într-un moment de neatenţie al agresorilor, ajungând acasă, unde le-a povestit rudelor chinul prin care a trecut. Cei patru violatori au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

 


Publicat in Moldova
Pagina 1 din 4