fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 10 Septembrie 2017

Ecaterina Lisina, în vârstă de 29 de ani, are cele mai lungi picioare din lume. Cartea Recordurilor a confirmat acest lucru, după ce a efectuat măsurătorile. Ecaterina mai deține un record și anume cel pentru cel mai înalt fotomodel-femeie. Ea are o înălțime de 2.05, iar picioarele ei măsoară 132 de centrimetri, relatează The Telegraph.

 


Publicat in Media
Peste două zile vom şti care e propunerea social-democraţilor pentru preluarea portofoliului de la Apărare, vacant după demisia lui Adrian Ţuţuianu. Marţi va fi făcută nominalizarea, anunţă liderul PSD Liviu Dragnea. Dar deja se vorbește de un favorit - Mihai Weber, președintele comisiei parlamentare de control asupra SIE.

 


Publicat in Guvern
Trei persoane au fost înjunghiate duminică, într-o biserică din oraşul englez Birmingham. Atacatorul a fost arestat. Incidentul a avut loc în Biseria Apostolică a Noului Ierusalim, la ora locală 11.50 (ora 13.50, ora României).              

 


Publicat in Eveniment
Indignaţi că îşi distrug maşinile pe un drum naţional nereparat de 25 de ani, zeci de şoferi au circulat astăzi în coloană, cu 30 de kilometri la oră, ca formă de protest faţă de indiferenţa administratorului drumului.

 


Publicat in Moldova
Un candidat la funcţia de consilier municipal al Moscovei i-a muşcat, duminică, pe membrii unei comisii de circumscripţie , în contextul alegerilor locale şi regionale din Rusia, relatează agenţia de presă TASS, citată de Deschide.md, potrivit News.ro.

 


Publicat in Panorama
O bătaie cu pumni şi picioare a fost surprinsă recent la un mall din Ploieşti. Totul a pornit de la locurile de parcare.

Publicat in Social
Structura anului şcolar 2017-2018 însumează 176 zile lucrătoare (35 de săptămâni), cursurile urmând să înceapă luni, 11 septembrie.

 

Semestrul I al noului an şcolar se va derula în perioada 11 septembrie 2017 - 2 februarie 2018, iar semestrul al II-lea între 12 februarie 2018 şi 15 iunie 2018.

 


Publicat in Educatie
Intervenție de urgență a medicilor Serviciului de Ambulanță Constanța, duminică după-amiază, după ce o persoană a căzut de la etajul șapte al unui bloc de pe bulevardul Tomis.

 


Publicat in Social
O campioană mondială la culturism a murit arsă de vie, după ce maşina pe care o conducea s-a ciocnit de un autocamion.

 


Publicat in Panorama
Ministrul Agriculturii nu conteneşte să ne uimească la capitolul gesturi şocante. După ce i-a numărat porumbii unui fermier, în urmă cu ceva timp, acum, şeful de la Agricultură a mâncat cu mare poftă jambon direct din portbagajul unei maşini.

 


Publicat in Media
Pagina 1 din 3