fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 06 Octombrie 2019

Compania întâi i-a mărit salariul, apoi a dat-o afară. Șefii au motivat că un client n-a dorit să mai lucreze cu ea, deși K.S. și-a respectat targetele impuse. Au mascat totul sub forma reducerii de costuri, dar apoi au angajat pe altcineva pe același post. Despăgubirea primită e printre cele mai mari acordate în Iași. Acum, K.S. lucrează pentru Amazon.

O șefă din Grupul Veo Worldwide Services Iași și-a învins în instanță angajatorul într-o dispută a orgoliilor. După ce a fost dată afară, K.S. și-a găsit imediat de lucru, la Amazon, dar a vrut să le dea o lecție celor de la Veo și a reușit, încasând și o grămadă de bani.      


Publicat in Anchete
Compania întâi i-a mărit salariul, apoi a dat-o afară. Șefii au motivat că un client n-a dorit să mai lucreze cu ea, deși K.S. și-a respectat targetele impuse. Au mascat totul sub forma reducerii de costuri, dar apoi au angajat pe altcineva pe același post. Despăgubirea primită e printre cele mai mari acordate în Iași. Acum, K.S. lucrează pentru Amazon.

O șefă din Grupul Veo Worldwide Services Iași și-a învins în instanță angajatorul într-o dispută a orgoliilor. După ce a fost dată afară, K.S. și-a găsit imediat de lucru, la Amazon, dar a vrut să le dea o lecție celor de la Veo și a reușit, încasând și o grămadă de bani.      


Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Mai mulți membri ai Consiliului Superior al Magistraturii pregătesc inițierea procedurii de înlocuire a actualului președinte al institutiei.

Publicat in Justitie
Ministerul turc al Afacerilor Externe a anunţat că l-a convocat duminică pe însărcinatul cu afaceri american la Ankara din cauza unui 'like' al Ambasadei SUA la o postare pe Twitter în legătură cu liderul recent spitalizat al unui partid naţionalist aliat cu partidul aflat la putere, relatează AFP.

Publicat in Eveniment
Un diamant unic care conţine un alt diamant în interiorul său, extras dintr-o mină din Siberia, este prima descoperire de acest fel din istorie, a anunţat vineri, 4 octombrie compania de stat rusă Alrosa (Matryoshka diamond found in Yakutia), cel mai mare producător de diamante din lume.

Publicat in Panorama
Casa Regală anunţă 3 zile de doliu, între 18 şi 20 octombrie, zile în care vor avea repatrierea şi reînhumarea Regina-Mamă Elena.

Publicat in Social
Un sirian care se urcase băut la volan, a produs un accident soldat cu victime. Accidentul a avut loc pe DJ 242B, în comuna gălățeană Moscu.

Publicat in Moldova
O fată de 16 ani din comuna clujeană Cojocna care a fost dată dispărută, a fost găsită, sâmbătă, bătută și abandonată într-un lan de porumb.

Publicat in Social

Poliţia austriacă investighează moartea suspectă a cinci persoane în staţiunea de schi Kitzbuehel din regiunea Tirol, situată în vestul Austriei, a informat duminică poliţia regională, potrivit Reuters, citat de Mediafax.


Publicat in Eveniment
Patru persoane au murit, iar alte patru au fost rănite, în urma unui accident care a avut loc duminică, în afara localităţii Bălţaţi din Iaşi, din cauza unui şofer care a efectuat în trafic o manevră neregulamentară de întoarcere.

Publicat in Social
Pagina 1 din 2