fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 23 Decembrie 2019

Un minor în vârstă de 17 ani din Focşani, dat în urmărire internaţională pentru infracţiunea de furt calificat, a fost depistat de poliţiştii focşăneni, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea.

Publicat in Moldova
Moș Crăciun nu reușește să ajungă mereu la toți copiii, de aceea, angajații din clădirile de birouri United Business Center (UBC) din ansamblul Palas l-au ajutat și anul acesta. Cele 445 de scrisori ale copiilor mai puțini norocoși au ajuns la ei, iar aceștia au avut grijă ca dorințele celor mici să se îndeplinească.

Publicat in Social
Președintele executiv al Politehnicii Iași, Adrian Ambrosie, a anunțat astăzi, pe site-ul clubului, că gruparea din dealul Copoului s-a despărțit de antrenorul Mihai Teja.

Publicat in Administratie Locala
România va primi anul acesta un grant de 15,83 milioane de euro de la Comisia Europeană pentru despăgubirile acordate în cazul pestei porcine africane în acest an, a declarat astăzi președintele Autorității Naționale Sanitare Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Robert Chioveanu.

Publicat in Agricultura
Premieră pe scena politică românească: Guvernul și-a asumat răspunderea pe bugetul de stat pentru anul 2020. Pachetul cu care premierul Ludovic Orban a venit în faţa senatorilor şi deputaţilor include şi un alt proiect important, modificarea ordonanţei 114, cunoscută ca ordonanţa „lăcomiei". Proiectele au fost deja discutate în ședința de guvern, iar executivul a acceptat unele amendamente propuse de USR și ALDE.

Publicat in Guvern
Preşedintele executiv al PSD Satu Mare, Mircea Govor, a fost condamnat, luni, la doi ani de închisoare cu suspendare pentru şantaj, în primă instanţă, în acelaşi dosar fiind achitat fostul senator Valer Marian şi patronul unei firme de construcţii de drumuri, Mirel Vlas.

Publicat in Justitie
Cei 25 de inculpați din dosarul Ţăndărei au fost achitați definitiv, luni, de Curtea de Apel Târgu-Mureș, transmite Mediafax. Ancheta a fost deschisă după ce 160 de copii romi au fost găsiţi la cerşit în Anglia, iar datele arătau că cei mici au fost traficați de inculpați.

Publicat in Justitie
O grupare specializată în traficul internațional de heroină, ce acționa pe ruta Turcia-România-Europa de Vest, a fost destructurată de polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală. A fost descoperită heroină de aproximativ 1.000.000 de euro.

Publicat in Justitie
Spiridușii Moșului există sau nu? Noi credem că există, doar că s-au ascuns sub denumirea de Cercetașii României. Nu au costume în culorile roșu și verde, însă sigur sunt ajutoarele bătrânelului din Laponia. Altfel cum de împachetează cadourile clienților Iulius Mall Iași?

Publicat in Timp Liber
Poliţiştii de frontieră din Vaslui şi Bihor au depistat la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor două autoturisme, unul marca Toyota RAV 4 şi altul Rover MiniOne, care figurează în bazele de date ca fiind semnalate furate din Olanda, respectiv Marea Britanie.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3