fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 07 Decembrie 2019

Şapte persoane de sex masculin care au prezentat cărţi de identitate cu însemnele autorităţilor române au fost opriți sâmbătă dimineața, în jurul orei 05.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici – I.T.P.F. Oradea. Ei s-au prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, călătorind cu trenul IR care circulă pe ruta Bucureşti Nord – Budapesta.

Publicat in Social
Peste 4,5 milioane de țigarete de contrabandă, disimulate în role de hârtie importate din spațiul extracomunitar, au fost descoperite de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor la punctul de lucru al unei societăți comerciale din Borș.

Publicat in Justitie
Două persoane, soţ şi soţie, au ajuns sâmbătă la spital, după o acţiune de deratizare efectuată pe casa scării în blocul în care locuiesc, în zona Metro a oraşului, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Publicat in Moldova
Europarlamentarul Corina Creţu a dezvăluit, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, o discuţie cu fostul ministru al Transporturilor în care i-a propus lui Lucian Şova începerea studiilor de fezabilitate pentru Autostrada A8, afirmând că acesta i-ar fi spus că trebuie să discute cu Liviu Dragnea, arată Mediafax.

Publicat in Administratie Locala
Deputatul independent Nicuşor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucureşti pentru Primăria Capitalei, a declarat preşedintele interimar al organizaţiei, Dumitru Dobrev.

Publicat in Administratie Locala
Jandarmeria București a desecretizat convorbirile radio de la protestul din 10 august 2018, iar luni vor fi trimise Parchetului 248 de ore de înregistrări, a declarat sâmbătă ministrul de Interne Marcel Vela. „Cine a greșit va plăti. Vor fi și sancțiuni administrative", a afirmat Vela.

Publicat in Justitie
Şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, a anunţat, vineri seară, că Guvernul propune prorogarea termenului pentru pensionarea anticipată a magistraţilor până la 1 ianuarie 2021.

Publicat in Guvern
Un bărbat în vârstă de 62 de ani din Bistriţa a decedat vineri seara, iar nepotul său, în vârstă de trei ani, a ajuns în stare gravă la spital, după ce amândoi au căzut în gol de la înălţime, în scara blocului.

Publicat in Social