fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 15 Februarie 2019

Politehnica Iaşi a învins aseară în deplasarea de la Viitorul, cu un gol înscris în ultimele minute din penalty.Victoria a fost sărbătorită cu entuziasm de jucători în vestiarul de la Ovidiu. După meciul de aseară, Poli păstrează şanse reale să acceadă în play-off.

Publicat in CSMS Iasi
Un bărbat în vârstă de 59 de ani din Hunedoara a fost lovit de soția sa, în vârstă de 60 de ani, chiar de Ziua Îndrăgostiților. Scandalul dintre cei doi a survenit de dimineață, în jurul orei 7.00. Bărbatul a fost lovit violent cu pumnul în plină figură! Femeia l-a atacat pe bărbat după ce a consumat băuturi alcoolice, a informat glasul-hd.ro.

Publicat in Social
Laura Codruţa Kovesi a anunţat la finalul audierii de la Parchetul General că a depus două cereri privind recuzarae procurorului de caz Adina Florea şi a şefului secţie speciale, procurorul Gheorghe Stan, pe motiv că aceştia nu sunt imparţiali pentru a conduce această anchetă.

Publicat in Justitie
Înainte să fie pronunţat votul final asupra proiectului de buget, premierul Dăncilă a declarat că acesta este unul realist şi cu perspectivă de dezvoltare pentru România. Ea a menţionat că anul 2019 este "anul investiţiilor", acestea vizând domenii precum infrastructura de transport, sănătate, construcţie de grădiniţe sau proiecte de dezvoltare locală. Dăncilă a mai precizat că sumele destinate investiţiilor au fost suplimentate cu peste 15 miliarde lei faţă de anul anterior. 

Publicat in Parlament
Laura Codruţa Kovesi a ajuns la Parchetul General, unde urmează să se prezinte în faţa procurorilor, pentru prima dată în calitate de suspect într-un dosar penal. "Sunt foarte răcită, fac declaraţii la ieşire. Nu pot să vorbesc mai tare", a declarat Kovesi la intrarea în sediul Parchetului General.

Publicat in Justitie
Înarmaţi cu steguleţe tricolore şI strigă “Până când sclavi la E.ON ?”aproape 200 de persoane au protest în faţa sediului companiei de lângă Palas Iaşi. Angajaţii sunt nemulţumiţI de condiţiile de muncă şi de faptul că staff-ul E.ON a refuzat să le majoreze salariile.

Publicat in Moldova
Surse judiciare au declarat pentru Antena 3 că soţia preşedintelui, Carmen Iohannis a fost audiată la Parchetul General, la începutul săptămânii, în dosarul caselor de la Sibiu. Soția președintelui ar fi dat explicaţii la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, după orele 22.00.

Publicat in Presedintie
Un incendiu a izbucnit, vineri dimineață, la o casă din localitatea Popeni, comuna Zorleni, județul Vaslui, două persoane, respectiv o femeie cu fiul său, stingându-se din viață.

Publicat in Moldova
Încă un lot de file de somon afumat contaminat cu Listeria este retras de compania Auchan, care solicită celor care au cumpărat produsul să nu îl consume şi să îl returneze, urmând să îşi primească banii înapoi. O astfel de retragere de pe piaţă a avut loc şi în 6 februarie. În urma unei reclamaţii, compania Auchan recheamă articolul următor: Pouce File de somon afumat 100g, cod EAN : 5949084000153, produs în 10.01.2019, exp 23.02.2019.

Publicat in Social
Meteorologii anunță în weekendul 16-17 februarie, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal la această dată în majoritatea regiunilor. Duminică, temperaturile vor ajunge până la 15 grade în Moldova. 

Publicat in Vremea
Pagina 1 din 2