fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 25 Septembrie 2019

Primăria Botoșani are de recuperat banii virați în conturile a 250 de asistați social. Aceștia au declarat că nu au venituri dar au fost depistați cu sume obținute la jocurile de noroc.

Publicat in Moldova
Poliţiştii din Bacău fac cercetări într-un dosar de tentativă de lipsire de libertate, după ce tatăl unei fete a sunat la 112 şi a spus că un bărbat ar fi vrut să îi răpească fiica de pe stradă.

Publicat in Moldova
Ilan Laufer a informat-o pe Viorica Dăncilă că demisionează din funcția de consilier onorific al premierului, deoarece nu a fost invitat, în această calitate, să însoțească șeful Executivului în vizita din Statele Unite. Laufer spune că Viorica Dăncilă nu s-a întâlnit cu el, în calitate de președinte al PSD SUA, informează Mediafax.

Publicat in Guvern
Procurorii DIICOT au cerut sprijin autorităților judiciare din Statele Unite pentru a stabili profilului psihologic al lui Gheorghe Dincă, dar și pentru a realiza expertiza genetică în cazul Luizei Melencu.

Publicat in Justitie
Un medic din Neamţ a fost prins în flagrant pe când lua mită de la rudele unui pacient operat, spun procurorii anticorupţie.

Publicat in Moldova
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu au depistat un cetăţean bulgar care conducea o autoutilitară marca Ford, căutată de autorităţile din Marea Britanie.

Publicat in Social
Europarlamentarul Siegfrid Mureșan a anunțat miercuri faptul că Rovana Plumb nu a primit undă verde din partea Comisiei Juridice a Parlametului European pentru a deveni comisar european.

Publicat in Parlament
Poliţiştii de frontieră din Vama Albiţa au descoperit, ascunsă în bagajul personal al unui cetățean din R. Moldova, o carte de identitate falsă.

Publicat in Moldova
Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu polițiști din aceleași structuri din Timișoara și Bihor, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad, au efectuat, în această dimineață, 14 percheziții domiciliare.

Publicat in Justitie
Comisia de afaceri juridice a Parlamentului European (JURI) a decis să îi invite joi, 26 septembrie, pe Rovana Plumb şi Laszlo Trocsanyi, comisarii europeni desemnaţi din partea României, respectiv a Ungariei, la o audiere extraordinară, au declarat miercuri, pentru Agerpres, surse de la Bruxelles.

Publicat in Parlament
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30