fbpx
 
Workshop al Bursei de Valori Bucureşti la Camera de Comerţ Iaşi

Workshop al Bursei de Valori Bucureşti la Camera de Comerţ Iaşi


Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi invită antreprenorii şi managerii ieşeni la un workshop organizat de Bursa de Valori Bucureşti (BVB) împreună cu Ministerul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională (MCSI), în demersurile pentru sprijinirea iniţiativei antreprenoriale în România din domeniul IT&C, dar şi din alte sectoare.

 

Reprezentanţii companiilor dinamice şi cu creştere accelerată care vor participa la acest workshop special vor putea să afle să afle cum îşi pot finanţa şi dezvolta afacerile prin intermediul pieţei de capital.

 

Workshop-ul se va desfăşura la sediul Camerei de Comerţ din Iaşi, în ziua de 27 septembrie. Participarea este gratuită, dar condiţionată de confirmare prealabilă (formular online, www.cciasi.ro).

 

„Investitori, bani, antreprenori cu proiecte şi afaceri bune - sunt piesele din puzzle economic, care există, doar că trebuie conectate aşa cum trebuie. Iar pasul afacerilor spre bursă poate fi primul din următoarea etapă a dezvoltării.”, a declarat Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi.

 

În cadrul acestui workshop, antreprenorilor şi managerilor le vor fi prezentate oportunităţile disponibile pe piaţa de capital companiilor care sunt în căutarea de capital, precum şi a unei valori de piaţă. Paşii, procedurile şi cerinţele ce trebuie îndeplinite anterior intrării pe piaţa de capital vor fi descrise în detaliu, alături de beneficiile pe care le au companiile listate. În plus, prin acest proiect, Bursa de Valori Bucureşti se oferă să faciliteze accesul investitorilor care ar putea fi interesaţi de acţiunile sau obligaţiunile emise de companii pe piaţa AeRO (în cazul IMM-urilor), precum şi pe Piaţa Principală, în cazul companiilor mai mari. Mai mult decât atât, companiile care se înregistrează vor beneficia de consultanţă iniţială gratuită din partea Bursei de Valori Bucureşti, precum şi a experţilor din partea intermediarilor.

 

„Evenimentul se adresează atât companiilor din domeniul IT&C, cât şi celor din alte domenii de activitate. Va fi un workshop foarte intensiv şi bogat în informaţii. Pe parcursul a numai 3 ore, participanţii vor avea posibilitatea să treacă de la principii la aspectele concrete şi pragmatice ale dezvoltării afacerii prin piaţa de capital. Cu siguranţă, judecând cel puţin în termeni de informare şi deschidere către un alt orizont, participarea la acest workshop gratuit al Bursei de Valori Bucureşti este oportunitate pe care firmele ieşene ar trebui să nu o piardă.”, a declarat Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30