Duminica, 17 02 2019
Firme din 16 state europene caută români: 750 de posturi disponibile

Firme din 16 state europene caută români: 750 de posturi disponibile

Angajatori din 16 state europene au aproape 750 de posturi vacanţe în reţeaua EURES, cele mai multe în Italia, Germania, Marea Britanie şi Cehia, informează Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

 

În Italia sunt 280 de locuri de muncă disponibile, dintre care 100 pentru infirmieri şi 140 pentru de asistenţi medicali.

 

Potrivit ANOFM, angajatorii italieni au disponibile 100 de posturi de infirmier, 100 de asistent medical generalist, 40 de asistent medical şi 40 de îngrijitor la domiciliu.

 

Angajatorii din Germania cauta să angajeze pe 174 de persdoane, din care 50 de şoferi profesionişti, 15 educatori, 18 asistenţi medicali şi şase fizioterapeuţi.

 

De asemenea, firmele din Germnaia mai cauta betonişti, excavatorişti, montatori izolaţii clădiri, specialişti în sisteme de canalizare, zidari, bucătari, ingineri sau electricieni.

 

În Marea Britanie sunt disponibile 96 de locuri de muncă, cele mai multe pentru ingrjitori persoane (50), asistenţi medicali (25), tâmplari/dulgheri navali (10).

 

În Cehia sunt disponibile 70 de locuri de muncă, dintre care 30 pentru şofer de autobuz, 20 pentru şlefuitor, 10 pentru sudor, cinci pentru electrican auto şi cinci pentru mecanic auto.

 

În Slovenia sunt disponibile 31 de locuri de muncă, dintre care 30 pentru ambalator, unul pentru inginer proiectare dezvoltare turnuri de răcire.

 

În Slovacia sunt vacanţe 24 de locuri de muncă, 10 pentru dulgher, 10 pentru montator acoperişuri din tablă, două de bucătar şef şi două chelner.

 

În Malta sunt vacanţe 20 de locuri de muncă, 10 pentru mecanic de avioane şi tot 10 pentru lucrător la structuri metalice pentru avioane.

 

În Belgia sunt oferite 14 locuri de muncă, dintre care două pentru mecanic de camion, două pentru mecanic întreţinere utilaje agricole şi două pentru programator. De asemenea, câte un post este pentru lucrător carosier, electrician de întreţinere şi reparaţii, operator la maşina de imprimat sau inscripţionat, operator macara, sudor, şofer de camion pentru gunoi, un desenator tehnic şi tâmplar.

 

În Spania sunt disponibile opt locuri de muncă pentru tehnician (trei), matriţer/curăţitor produse din plastic (două), operator turnare (două) şi un şef de echipă. În Norvegia sunt tot opt locuri de muncă pentru instalator de ventilaţie.

 

În Austria sunt disponibile şase locuri de muncă, dintre care trei de lăcătuş mecanic CNC şi câte unu de tâmplar, mecanic auto şi sudor. În Luxemburg sunt patru locuri de muncă pentru tehnician difuziune şi audiovizual.

 

De asemenea, în Letonia şi Polonia sunt vacanţe trei posturi de lucrător în depozit, respctiv pentru consultant service client. În Bulgăria sunt disponibile două locuri de muncă pentru analist suport tehnic, iar în Suedia un post de manager grup experţi explorare.

 

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă din aceste state pot afla mai multe date de pe site-ul www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţa, unde vor fi îndrumate de un consilier EURES.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)

Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top