fbpx
 

Beleaua mafiotului Clămparu: nu-și recunoaște copiii


Cel mai mare mafiot din România, închis la Iași, cere judecătorilor să-l ajute. Loredana Drobotă, care locuieşte în judeţul Mehedinţi, are o relaţie de mai mulţi ani cu Clămparu. Ea a deschis procesul de stabilire a paternităţii la Judecătoria Vânju Mare.

 

Vrea să-i îmbrăţişeze, dar nu poate

Ioan Clămparu şi Loredana Carmen Drobotă au împreună un băiat de 6 ani şi o fată de 10 ani, potrivit unei cereri depuse în urmă cu câteva luni de interlop la Judecătoria Iaşi, în alt dosar. De când este încarcerat în penitenciarele din România, interlopul a fost vizitat însă periodic atât de copii, cât şi de concubina sa.

De altfel, acesta s-a şi plâns judecătorilor ieşeni, în iunie anul trecut, că nu poate să-şi îmbrăţişeze fiica şi fiul. Clămparu, încarcerat la Iași, a reclamat că îi vede pe cei doi minori doar din spatele unui geam securizat.

 

A intrat într-un cerc vicios

„Clămparu Ioan plăteşte pentru ceea ce a făcut stând închis pentru un deceniu între patru pereţi, într-un regim de strictă izolare. Nu îl judecaţi însă pe el, ci aveţi de soluţionat cererea unui tată - calitate din care nu a fost decăzut, ce îşi invocă cu umilinţă dreptul de a-şi îmbrăţisa şi a-şi strânge copiii în braţe. Şi asta nu în fiecare secundă/minut/oră/zi ca orice părinte, ci doar o dată pe lună, preţ de doar câteva minute”, se arăta în acţiunea depusă la Judecătoria Iaşi, care i-a respins însă cererea.

Presa centrală relata că interlopul nu a putut să-i treacă pe cei doi copii pe numele său pentru că ar fi dispus doar de acte false, rezultat al trecutului său tumultuos, în care a fost dat în urmărire generală.

 

Loredana.jpg şi, mai mic, clamparu.jpg Loredana este iubita temutului Clămparu (foto mic)

 

Milioane de euro din prostituţie

Ioan Clămparu a fost condamnat la 20 de ani de închisoare în Spania şi la 11 ani şi 8 luni în România pentru proxenetism. Botoşăneanul a fost acuzat de anchetatori că a organizat una dintre cele mai mari reţele europene de crimă organizată care se ocupa cu prostituţia. De pe urma tinerelor care se prostituau în special în Madrid, reţeaua condusă de Clămparu ar fi strâns milioane de dolari.

Loredana Drobotă pare să aibă şi ea probleme cu legea, fiind vizată de un dosar de înşelăciune, în urma unei plângeri făcute de BRD.

 


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: