Duminica, 17 02 2019
Dacă nu știați! Ministrul Daea la Iași: „După cum ați putut observa, Prutul este pe câmp pentru că aici, parțial, sistemul de irigații funcționează”

Dacă nu știați! Ministrul Daea la Iași: „După cum ați putut observa, Prutul este pe câmp pentru că aici, parțial, sistemul de irigații funcționează”

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea a fost sâmbătă, oaspetele comunei ieșene Bivolari. A luat la pas culturile şi fermele deschise în zonă, a discutat cu proprietarii acestora şi a inspectat cel mai modern sistem de irigaţii din judeţul Iaşi. Ministrul Agriculturii a precizat că îşi doreşte ca în următorii patru ani, la nivel naţional să se ajungă la două milioane de hectare irigabile.

 

„Vreau să vă spun că trăiesc un sentiment de maximă bucurie pentru că într-o zi frumoasă, într-un platou de culturi excepţionale am putut întâlni fermieri cu adevărat dedicaţi. După cum aţi putut observa, Prutul este pe câmp. Este pe câmp pentru că aici, parţial, sistemul de irigaţii funcţionează şi noi vrem să îl aducem la întreaga capacitate. La Iaşi am găsit fermieri extrem de interesaţi pentru a pune în valoare sistemele de irigaţii şi suntem bucuroşi că am putut să le dam o mână de ajutor, pentru a beneficia de apă gratuit. Este foarte important că cei care conduc administrativ judeţul sunt foarte implicaţi şi eu personal ştiu cât efort se depune pentru a realiza ceea ce ne-am propus cu toţii: să ne bucurăm de rezultatele muncii”, a afirmat Petre Daea, Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, conform comunicatului CJ Iași.

 

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anunţat că va reveni la Iaşi şi luna viitoare pentru că judeţul are un mare potenţial agricol şi de creştere a animalelor, în zonă găsind atât fermieri cu vechime în domeniu cât şi autorităţi locale şi judetene interesate pentru promovarea şi susţinerea acestui domeniu.

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top