Vineri, 22 03 2019
Fost ministru PDL, membru în Consiliul de administrație al CFR Călători

Fost ministru PDL, membru în Consiliul de administrație al CFR Călători

Fostul Ministru al Economiei din guvernarea PDL, Ion Ariton, a fost numit membru al Consiliului de administrație al companiei de stat CFR Călători SA, pe o perioadă de patru luni. Ion Ariton deține în prezent funcția de președinte al filialei Sibiu a ALDE și a fost achitat în martie în dosarul Gala Bute.

 

Ariton a fost instalat pe locul rămas liber în urma revocării din funcția de administrator a directorului general executiv al companiei de stat, Iosif Szentes, ca urmare a expirării mandatului.

 

Cu aceeași ocazie, Ministerul Transporturilor, acționarul unic al CFR Călători, a înlocuit-o în Consiliul de Administrație pe Laura Monica Patrichi, consilier superior la Direcția Transport Naval din minister, cu Simona Nicoleta Istrate, consilier juridic în același minister.

 

Ceilalți membri ai CA-ului CFR Călători sunt Ana Maria Dascălu, director de cabinet de secretar de stat la Ministerul Transporturilor, Marin Stancu, șef serviciu la Direcția Generală Organismul Intermediar pentru Transport, Sofia Lăcrămioara Chiriță, consilier la Direcția de Achiziții Publice și Administrarea Domeniului Public, Mihaela Atodiresei, expert la Direcția Generală Management și Strategie și Cristina Mihaela Iordache -  consilier principal la aceeași Direcție.

 

(Sursa: b1.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Martie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top