Noua Fiesta, pariul Ford pentru supremație în Europa

Noua Fiesta, pariul Ford pentru supremație în Europa

Dotări excelente, tehnologie de vârf, mai mult spațiu și un mod excelent de-a se așeza pe șosea.

 

Ford a investit enorm în noul Fiesta, fiind printre cele mai mari pariuri din istoria sa de peste 100 de ani. Modelul de clasă B este de câțiva ani în topul vânzărilor în Europa, la concurență cu principalul competitor VW Polo.

 

Uitați că e clasa mică

Modelul apărut în România deocamdată în două versiuni, Trend și Titanium, reprezintă un pas uriaș în privința calității materialelor și a dotărilor oferite. Cu un bot restilizat, amintind însă de fosta generație, noua Fiesta se distinge pe șosea prin „pleoapele” farurilor fin stilizate cu leduri ce-i conferă eleganță și sportivitate, făcând-o să pară, în oglinzile retrovizoare, un bolid care te vânează. Prima impresie spune chiar ceea ce este această mașină: un autoturism modern care își depășește cu mult condiția de clasă mică.

De aceea reprezentanții Ford Fiesta au ținut atât de mult să precizeze, la prezentarea oficială, că această mașină nu este un facelift al fostei generații, una care nu se demodase deloc, ci o cu totul altă mașină.

 

Ford Fiesta 2017 depășește așteptările clasei din care face parte

 

Confort și dotări de top

Noua Fiesta a crescut cu 4 cm în lungime, suficient ca să dea un sentiment mai plăcut de spațiu, unghiurile stâlpilor față sunt mai mari, dispărând senzația de claustrare la intrarea în mașină, iar spatele este complet modificat, cu plafonul ridicat și stopuri mult mai robuste, perfect desenate. Spațiul a crescut și în portbagaj, noua Fiesta concurând practic, ca spațiu și prezență pe șosea, cu un Focus din urmă cu 10 ani, model aflat în clasa superioară.

Noul model se integrează în tendințe, oferind standard un ecran de comandă de 8 inch, cu touchscreen, care integrează sistemul Sync de generația a treia, un vârf al tehnologiei din lumea auto la acest moment.

Fiesta se desparte hotărât de fosta generație printr-o insonorizare în habitaclu mult mai bună, prin suspensiile mai puțin rigide, printr-un răspuns foarte prompt al direcției și printr-o motorizare diesel de 120 CP care urcă extrem de lejer în treptele de viteză și care pare să-ți ofere rezerve nelimitate de putere, raportate la greutatea mașinii.

 

Devine mașină de familie

Fiesta propune pentru majoritatea clienților excelentul motor pe benzină de 100 CP, ales pentru al șaselea an la rând cel mai bun din lume, și un pachet de dotări care te fac să te simți într-o mașină mult mai mare și mai scumpă. Pariul Ford cu Fiesta este cu bătaie lungă, pentru întreaga sa gamă de mașini, fiind bastionul care trebuie să convingă întreaga piață europeană de calitatea pe care a atins-o acest producător, pe un continent în care clienții apreciază mașinile de clasă B cu dotări superioare.

Fiesta e mașina pe care îți vine să o alegi, când o compari cu un Focus. La aceiași bani, o mașină bună și pentru familii, de cursă lungă, dar mult mai bine dotată. Fiesta e declarația Ford pentru supremație în Europa.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top