Joi, 17 01 2019
Ford EcoSport, lansat la Craiova în prezența președintelui și a premierului (VIDEO)

Ford EcoSport, lansat la Craiova în prezența președintelui și a premierului (VIDEO)

Uzina Ford din Craiova lansează, astăzi, producţia celui mai nou model Ford, EcoSport. Lansarea a avut loc în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis şi a premierului Mihai Tudose.

 

Klaus Iohannis a ținut un discurs în care a vorbit despre necesitatea unei infrastructuri de calitate pentru atragerea investițiilor. „Fabrica Ford este un bun exemplu de dezvoltare locală, pe calea dialogului între mediul de afaceri și administrație. În atragerea de investiții, administrația locală are un rol-cheie, pe care personal îl încurajez să devină regulă, nu excepție. Știm cu toții că una dintre cerințele esențiale este asigurarea unei infrastructuri de calitate, pentru a beneficia de investiții mai mari, mai performante”, a spus președintele.

 

 

La rândul său, premierul Mihai Tudose a afirmat, în discursul ținut la uzina Ford, că, în ceea ce privește infrastructura „care leagă Craiova de restul lumii", „nu mai suntem la stadiul de promisiuni, suntem în grafic".

 

Investiţia pentru producția acestui model se ridică la aproape 200 de milioane de euro.

 

 

Uzina Ford de la Craiova a produs în 1 septembrie ultimul exemplar al monovolumului B-MAX, ca urmare a planurilor anunţate de companie, de înlocuire a sa cu SUV-ul EcoSport.

 

Compania anunţat că va face investiţii de circa 200 de milioane de euro, pentru ca liniile de producţie să fie transformate şi pregătite de producţia SUV-ului EcoSport, care până în prezent a fost importat, pentru piaţa din Europa, din India.

 

(Sursa: digi24.ro)

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Januarie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top