Miercuri, 20 02 2019
Cel mai mare eveniment Land Rover al anului, Above & Beyond Tour ajunge la Iași

Cel mai mare eveniment Land Rover al anului, Above & Beyond Tour ajunge la Iași

Casa Auto Iași are bucuria de a oferi clienților și pasionaților Land Rover un eveniment unic. Timp de două zile, Caravana europeană Above & Beyond Tour va ajunge la Iași, cu echipamente speciale de testare și cu instructori acreditați Jaguar Land Rover.

 

Întregul eveniment este croit în jurul capabilităților remarcabile ale mărcii în condiții de teren accidentat, iar în contextul asocierii excepționale cu evenimentul „Cupa Adventure 4x4 Iași”, participanții vor avea parte de un spectacol impresionant de off road. În plus, sâmbătă, 4 noiembrie, Land Rover Iași va da startul probei superspeciale, pe traseul amenajat în sat Păun, Comuna Bârnova.

 

Pe parcursul celor două zile, vedeta îndrăgostită de adrenalină, Roxana Ciuhulescu, se va alătura evenimentului, fiind recunoscută pentru pasiunea și experiența în automobilism și off road.

 

Caravana Land Rover Above & Beyond continuă povestea spiritului neîmblânzit ce caracterizează marca britanică și întemeietorii ei. Promisiunea de a ajunge oriunde la volanul unui Land Rover și de a face față oricăror provocări, se confirmă în zilele noastre prin tehnologiile avansate și capabilitățile unice ale modelelor Land Rover. Fiecare model este desenat și stilizat în cele mai mici detalii, proiectat pentru performanță și testat în condiții extreme, pentru a garanta drumuri fără limite, în condiții de condus agreabile.

 

Posesorii și fanii Land Rover au oportunitatea de a testa limitele acestor mașini impresionante într-un eveniment unic, în condițiile spectaculoase oferite de echipamentele speciale ce vor fi aduse în exclusivitate la Iași, alături de instructorii acreditați Jaguar Land Rover. Participanții își vor putea testa calitățile de șoferi pe teren accidentat și vor câștiga o mai bună înțelegere a manevrării vehiculului, gestionării obstacolelor și abordării diferitelor condiții de drum.

 

Modelele disponibile pentru testare sunt: Noul Discovery, Discovery Sport, Range Rover Evoque, Range Rover Velar, Range Rover Sport.

 

În plus, brandul Jaguar se va alătura evenimentului cu trei modele: Jaguar XE, F-PACE și Jaguar XF, cu o selecție de opțiuni speciale.

 

Înscrierile se pot face pe adresa: http://casaautoiasi.ro/landrover-above-and-beyond-tour, urmând a fi confirmate telefonic de reprezentanții Land Rover Iași, în limita locurilor disponibile.

Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top