fbpx
 
Seminarul anual de fiscalitate DELOITTE la Camera de Comerţ

Seminarul anual de fiscalitate DELOITTE la Camera de Comerţ


Deloitte şi Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi organizează seminarul cu tema „Noutăţi fiscale - Provocările anului 2018”, seminar care va avea loc la sediul Camerei de Comerţ în data de 29 martie.

 

Specialiştii Deloitte vor prezenta într-o manieră cât mai practică abordarea cerinţelor de documentare din perspectiva preţurilor de transfer, cum trebuie să se pregătească o firmă pentru noile obligaţii şi eventuale provocări întâmpinate.

„Impozitul pe profit, TVA-ul şi Preţurile de transfer sunt doar câteva din subiectele de actualitate pe care le vom aborda. După o perioadă de modificări legislative, este absolut necesară o actualizare a informaţiei în rândul firmelor şi specialiştilor, precum şi un schimb de idei vis-a-vis de modalitatea de citire, interpretare şi abordare a legislaţiei.”, a declarat Ciprian Gavriliu, Director Departament Servicii Fiscale, Preţuri de Transfer, Deloitte România.

Va fi un seminar cu durata de 8 ore în care vor fi luate în discuţie subiecte specifice, precum: Preţurile de transfer: alinierea legislaţiei privind preţurile de transfer din România cu cerinţele BEPS; introducere în cerinţele privind raportarea CbC şi aspecte practice pentru societăţile din România; abordări recente ale autorităţilor din România în cadrul inspecţiilor fiscale. TVA: mecanismul plăţii defalcate - forma finală; scutiri privind livrările intracomunitare de bunuri/tranzacţii în lanţ; frauda TVA - conceptul „ştiam sau ar fi trebuit să ştiu”; dezvoltarea sistemului european de TVA şi jurisprudenţa recentă a Curţii Europene de Justiţie. Impozitul pe profit: noile reguli de deductibilitate a dobânzii; înstrăinarea creanţelor; modificarea impozitului pe veniturile microîntreprinderilor.

La finalul seminarului se vor înmâna certificate nominale de participare.

Lectori de top din cadrul Deloitte:

Ciprian Gavriliu - Director, Departament Servicii Fiscale, Preţuri de Transfer

Ioana Nastase - Manager, Departament Servicii Fiscale, Impozite directe

Alexandru Comănescu - Senior Manager, Departamentul Servicii Fiscale, Impozite indirecte

„Seminarul va avea un caracter interactiv, iar specialiştii Deloitte vor aborda inclusiv speţe concrete propuse de către participanţi, motiv pentru care încurajăm participanţii să transmită în avans propriile întrebări prin intermediului Formularului de înscriere. Este al 8-lea eveniment consecutiv organizat în parteneriat cu Deloitte la Iaşi şi ne bucurăm că putem oferi companiilor şi specialiştilor, la fel ca în anii trecuţi, oportunitatea dezbaterilor profesionale cu experţii unei companii din Big 4 (grupul celor mai mari patru companii de consultanţă şi audit la nivel mondial)” a declarat Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi.

Participarea la acest seminar interactiv este posibilă exclusiv pe bază de înscriere prealabilă. Doritorii sunt îndemnaţi să se înscrie din timp întrucât, pentru a păstra caracterul interactiv al seminarului, locurile sunt limitate.


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: