Știi cum te poți că Heylux e Nr. 1 în videochat în Iași? Vii și te convingi chiar tu!

Știi cum te poți că Heylux e Nr. 1 în videochat în Iași? Vii și te convingi chiar tu!

Sigur vezi reclame la studiouri de videochat în Iași mai toată ziua. Pe Facebook, pe Instagram, oriunde apar tot felul de promisiuni. Ți se spune ce bine o să-ți fie, câți bani o să câștigi imediat. Și atunci e cam greu să-ți dai seama care e diferența dintre ofertele astea. Sau ce studio să alegi ca să te angajezi ca model de videochat în Iași. Așa că e plăcerea noastră să te ajutăm să te decizi mai ușor.

Heylux îți oferă condiții spectaculoase de lucru

Spre deosebire de alte studiouri de videochat, la Heylux te bucuri de eleganță maximă. E de ajuns să intri pe site-ul nostru și să vezi cum e amenajat totul. Iar ce vezi e chiar pe bune. Pentru confortul tău, avem candelabre cu cristale Swarovski, mobilier Mobexpert, gresie Versace. E un lux care te învăluie din primul moment în care vii la noi. Și înțelegi de ce Heylux e considerat Nr.1 în videochat în Iași.

Suntem un studio exclusiv feminin și asta înseamnă mult în videochat. Aici te simți în siguranță și relaxată. Eleganța din amenajări e dublată de eleganța cu care toate colegele se poartă cu tine. La Heylux ești întâmpinată mereu cu respect. Ți se spune tot timpul “mulțumesc” și “te rog”, eşti ajutată imediat cu tot ce ai nevoie ca să lucrezi cât mai ușor. Celebrăm feminitatea în fiecare zi, tocmai pentru că știm ce înseamnă să fii femeie.

Suntem pe primul loc prin merit

Deși un model de videochat primește la noi, în medie, între 400 și 2.000 lei pe zi, Heylux înseamnă chiar mai mult de atât. Toți banii îi primești la zi, adică la sfârșitul fiecărei ture de lucru. Beneficiezi și de transport gratuit, de acasă la job și invers, cu mașini Mercedes, program flexibil de lucru. Primești make-up înaintea fiecărei ture și lecții de limbi străine, ședințe foto-video pentru portofoliu, toate gratuite. Adică Heylux e Nr.1 în videochat în Iași pentru că îți oferă un pachet întreg de beneficii pe care nu-l mai găsești nicăieri. Iar asta înseamnă un profit mare pentru tine, un job în videochat avantajos și relaxant.

În plus, la Heylux primești seriozitate maximă. Când îți spunem ceva, chiar ne ținem de cuvânt. Îți asigurăm confidențialitatea și îți garantăm cel mai bun training profesionist în videochat din Iași. Cum te convingi de asta? Simplu: ne faci o vizită și vezi cu ochii tăi. Sau întrebi modele de videochat care lucrează sau au lucrat la Heylux. Oricine îți va confirma că tot ce e aici e pe bune. Și că poți face mulți bani mai confortabil ca oriunde. Deci dă-ne un telefon și hai să ne cunoști! Te așteptăm cu drag la Heylux!

 

Contact Heylux:

Tel: 0744.33.77.11

www.heylux.ro


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top