fbpx
 
Preziosa îți oferă cel mai important avantaj în videochat: confidențialitatea

Preziosa îți oferă cel mai important avantaj în videochat: confidențialitatea


Ești tânără, ai toată viața înainte, și totuși îți lipsește ceva. Ai nevoie de un singur lucru ca să te bucuri cu adevărat de viață: banii. Și nu doar 1.600 - 1.700 lei pe lună sau cât iei tu acum, la jobul la care ești. Ci ai nevoie de bani adevărați. Adică 1.600 - 1.700 euro pe lună, cu care să te distrezi, să faci cumpărături, să călătorești. Și suntem sigure că măcar o dată te-ai gândit: “Ce-ar fi să mă angajez și eu la un studio de videochat în Iași?”.

Preziosa e începutul tău perfect în videochat

Acum să vorbim pe bune: mai toate fetele care vor să facă repede bani caută să vadă care-i treaba cu studiourile de videochat din Iași. Intră pe forumvideochat.com pentru părerile modelelor cu experiență sau întreabă prietenele care știu ceva despre domeniul ăsta. Probabil la fel faci și tu. Dar parcă te reține ceva. Te gândești că poate află cineva și o să fie o situație aiurea sau chestii de genul ăsta. Îți dăm o veste bună: Preziosa e studioul de videochat perfect pentru tine dacă te gândești la asta.

Mai exact, la Preziosa suntem o echipă exclusiv feminină, cu mare experiență în videochat. Am început cu Lucky Studio, apoi am continuat cu Heylux, cele mai cunoscute studiouri de videochat din Iași. Iar acum am lansat Preziosa, pentru fetele ca tine, care caută discreție totală. De aceea am făcut un studio mai mic și mai intim, în care să te simți oricând în largul tău. Aici ești mereu relaxată, te întâlnești cu foarte puțină lume și doar tu știi că ești model de videochat. Deci poți fi sigură că viața ta personală e în continuare la fel de ok așa cum e și acum.

Protejarea identității tale e pe primul loc

La Preziosa, identitatea ta reală este secretul tău. E o separare completă între cine ești cu adevărat și cum te numești la job. Noi chiar îți creăm un nume personalizat de model, ca să semeni ca o vedetă de muzică sau de film. În felul ăsta, ești mai atrăgătoare pentru membrii online, dar și păstrezi discreția asupra numelui tău real. La fel, pe site-urile de videochat cu care lucrăm noi, e interzis schimbul de date personale, tocmai ca să fii ferită de admiratori prea insistenți.

Așa cum spuneam, Preziosa e un studio de videochat din Iași exclusiv feminin. Echipa noastră e formată din doamne mature, care știu ce e înseamnă seriozitatea și respectul pentru o femeie. La fel, colegele de la training cunosc perfect cum să îți ofere toată discreția de care ai nevoie. Așadar, poți să uiți de orice griji: videochatul la Preziosa înseamnă bani în liniște. Vii la program, lucrezi singură în cameră, apoi îți iei banii și te conducem acasă, cu o mașină Mercedes. Deci totul e aranjat ca identitatea ta să fie protejată, iar tu să câștigi banii pe care ți-i dorești atât de mult. Așadar, ce mai stai? Dă-ne un telefon și vino la Preziosa, să lucrezi la cel mai bun studio de videochat din Iași!

Contact studio videochat Iași Preziosa

Tel: 0740.234.235

www.preziosa.ro


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: