FOTO. O bunică a vrut să îşi facă o poză pe un tron de gheaţă, dar bucata a început să plutească pe apă

FOTO. O bunică a vrut să îşi facă o poză pe un tron de gheaţă, dar bucata a început să plutească pe apă

Operaţiune de salvare în Islanda pentru o bunică din Texas, după ce a vrut să îşi facă o poză pe un tron de gheaţă, dar bucata a început să plutească în mare. Femeia vizita laguna Jökulsárlón din Islanda împreună cu fiul său, când au văzut bucata de gheaţă şi s-au gândit să facă o mini şedinţă foto. 

Bărbatul i-a făcut o fotografie şi a inscripţionat-o „Regina Icebergului” apoi s-a gândit să i-o trimită nepoatei bătrânei, fiica lui. În timp ce se amuza de moment împreună cu tânăra de 24 de ani, a observat cum bucata de gheaţă începea să se îndepărteze în mare. Din fericire, se afla în apropiere şi un căpitan de vapor, instruit în salvare şi s-a oferit în a ajuta bunicuţa să ajungă în siguranţă la mal. 

Nepoata ei, Catherine Streng, de 24 de ani, a rămas şocată atunci când a primit fotografiile de la tatăl ei. După ce bărbatul i-a scris că bunica era o „Regină a Icebergului” i-a trimis şi o a doua fotografie cu textul „Şi-a pierdut împărăţia după ce a fost purtată în mare”, în care se vedea cum femeia chiar se îndepărta tot mai mult în mare.  Pe lângă căpitanul de vapor a fost nevoie de mai mulţi oameni pentru a duce operaţiunea de salvare la bun sfârşit, conform Daily Mail.  Nepoata sa, Catherine a postat ulterior fotografiile pe Twitter unde mii de oameni s-au amuzat de întreaga situaţie. Totul e bine totuşi când se termină cu bine. Categoric bunicuţa a rămas cu o amintire de neuitat. 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top