fbpx
 

G4Media. Care sunt clienţii PSD plătiţi din subvenţii publice


G4Media.ro vă prezintă principalii beneficiari ai banilor din subvenţia PSD pe baza documentelor prezentate vineri de deputatul liberal Florin Roman. Acesta a prezentat public o serie de acte despre care a spus că fac parte dintr-o notă de informare a Autorității Electorale Permanente, după controlul la PSD. Potrivit acestora, în 2017 și 2018, PSD a plătit sume importante de bani unor firme care ar avea legătură cu jurnaliști, în mod direct sau indirect. Datele despre firmele indicate provin din surse deschise, publicate în Monitorul Oficial.

Van Consulting Solution SRL. Ar fi primit 369.926 lei în 2018. Îi are ca acţionari pe Nicolae Răzvan Ciobanu şi Andrei Nicolae Vasile. În decembrie 2018, Nicolae Răzvan Ciobanu trimitea o scrisoare Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor în care reclama posibile abuzuri ale foștilor șefi ai DNA, Daniel Morar si Laura Codruța Kovesi, respectiv ale fostului șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu.

Potrivit scrisorii lui Ciobanu, în timpul mandatului acestora în fruntea respectivelor instituții, au emis mai multe ordine prin care s-au acordat procurorilor celor doua structuri ale PICCJ zile libere de concediu anual în afara cadrului legal. Atunci, Comisia Juridică a stabilit să sesizeze Curtea de Conturi pentru a face verificări.

Mai multe citiți pe G4Media


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: