Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Cum să câştigi mai mulţi bani ?

Ce-ar fi viaţa, fără micile ei plăceri?! Un răsărit de soare alături de o persoană dragă, îngheţata preferată, o bere rece când afară e foarte cald sau un zâmbet, care, dacă e al cui trebuie, îţi descreţeşte fruntea! Nu sună rău nici o plimbare pe străzile romantice ale Veneţiei, o sesiune de shopping menită să alunge stresul sau o ploaie caldă de vară, care să te răcorească, să te facă să alergi zâmbind, precum un copil şi să gândeşti cu voce tare: viaţa e frumoasă!

Cu toate acestea sunt lucruri care, indiferent că ne place sau nu, pot fi obţinute doar cu bani. Chiar dacă aceştia nu aduc fericirea, ai nevoie de ei şi, uneori, trebuie să recunoşti, îţi fac viaţa frumoasă! Prin faptul că te ajută să vezi lumea, călătorind, să îţi întreţii pasiunile sau, pur şi simplu, să ieşi în oraş cu prietenii. Toate aceste lucruri costa! Iar banii vin greu şi se duc uşor.

Iată câteva metode care te vor ajuta să câştigi mai mulţi bani şi să te bucuri de plăcerile vieţii:

Foto: Shutterstock

Porneşte o afacere

Persoanele care au intrat în lumea antreprenoriatului spun că cel mai greu este să începi! Apoi totul va veni de la sine. Vei fi precum o barcă pe apă. Nu vei putea abandona în larg şi vei lupta să ieşi la liman, indiferent de cât de greu va fi. Cu siguranţă în mintea ta ai o idee de afacere. Pentru că te-ai gândit de multe ori la asta, aşa-i? Ori e vorba de o pasiune pe care poţi să o transformi în business ori te gândeşti de ceva vreme la un lucru ce crezi că va merge. Curajul îţi lipseşte!

Citeşte cărţi de antreprenoriat, vorbeşte cu alţii care deja au o afacere şi porneşte la drum încrezător. Nu trebuie să ştii tot. Marii oameni de afaceri zic, deseori, că , dacă ar fi ştiut ce îi aşteaptă, nu ar fi început pentru că le-ar fi fost prea teamă de eşec. Deci...nu te gândi foarte mult. Poţi să te gândeşti în schimb, la faptul că vei munci pentru tine, iar ca o motivaţie, să visezi deja la primul lucru pe care îl vei cumpăra din profit. Fie că este vorba de un scuter electric pe care îl poți cumpăra de aici sau de un ATV nou, ori despre un aparat fotot performat, important este să îţi antrenezi mereu creierul şi să îl motivezi folosindu-te de gânduri pozitive. Nu uita să reinvesteşti o mare parte din profit, pentru că doar aşa îţi vei dezvolta afacerea şi vei atinge succesul!

Foto: Shutterstock

Înscrie-te la cursuri!

Dacă nu stăpâneşti prea bine limba engleză, iar acest lucru îţi pune mereu beţe în roate când trebuie să mergi la interviuri, rezolvă problema! Fă un curs şi apoi mergi cu încredere. Banii pe care îi vei investi în tine îţi vor aduce în timp numeroase avantaje.

Se poate, de asemenea să fi urmat o facultate, care acum nu îţi este de prea mare ajutor. Dacă nu ai timp şi nici deshidere să te reîntorci pe băncile şcolii pentru alţi 4-6 ani, te poţi înscrie la diverse cursuri care să îţi deschidă noi porţi spre un salariu mai bun!

Foto: Shutterstock

 Renunţă la rutină.

Atunci când lucrezi de mulţi ani într-o firmă şi faci exact ceea ce făceai şi la început,devine plictisitor, începi să fii nemulţumit şi să simţi că te plafonezi. Doar că ai un loc călduţ, care îţi aduce un venit decent şi nu prea ai vrea să rişti. Tocmai acest risc este de fapt cheia succesului! Trebuie să ieşi din zona de confort, să reîncepi să depui efort, să găseşti ceva care să te motiveze şi să aduci rezultate. Atunci îţi vor  creşte şi stima de sine, dar şi salariul.

Aşadar, în afară de un răsărit superb, o ploaie de vară şi alte câteva plăceri cu care natura te bucură, mai  nimic nu vine gratis! Dacă vrei mai mult, trebuie să investeşti. În tine sau într-o afacere. Nu uita că ai nevoie şi de o doză de curaj şi un pic de nebunie. În final, iImportant este să fii tu mulţumit cu tine, iar dacă nu simţi nevoia de mai mult, trăieşte intens şi bucură-te de ceea ce ai deja!  


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top