fbpx
 
Godină o pune la zid pe Carmen Dan: „Demisia! Îmi e ruşine că avem aşa un ministru care ne face de râs”

Godină o pune la zid pe Carmen Dan: „Demisia! Îmi e ruşine că avem aşa un ministru care ne face de râs”


Cunoscutul poliţist Marian Godină o pune la zid pe Carmen Dan după ce acesta a postat, pe contul său de Facebook, un video în care un paramedic atinge cu un parizer faţa unui pacient întins pe o targă, cu un tub de oxigen pe figură. Indignat că în vreme ce un poliţist a fost ucis la datorie, împuşcat de un infractor, ministrului de Interne îi arde de postat videoclipuri în care arată cât de rău fac alţii, Godină îi cere tranşant demisia, acuzând-o că nu a făcut nimic pentru ministerul pe care îl conduce.

Practic, Godină îi reproşează proasta dotare a poliţistilor care ajung să meargă în misiuni ca la sacrificiu, fără nicio protecţie în faţa unor infractori înarmaţi. De asemenea, Godină arată că paramedicul cu parizerul se face de râs doar pe el, căci nu are funcţie de conducere, în timp ce Dan face de râs un întreg minister...

Reamintim că poliţistul Cristian Amăriei, în vârstă de 43 de ani a fost împuşcat ieri la Recaş, în timpul unui filtru rutier.

Redăm postarea poliţistului Marian Godină:

"Demisia!

Doamna Carmen Dan a postat azi pe Facebook un video în care un paramedic atinge cu un parizer faţa unui pacient întins pe o targă, cu un tub de oxigen pe figură.

Indignată nevoie mare, îl face doamna ministru praf pe paramedic, îi transmite cum face el de râs echipa SMURD, ba chiar îi stabileşte şi valoarea ca om, „care nu depăşeşte preţul unui baton de parizer”.

Doamna Carmen Dan, amărâtul ăla de loveşte cu parizerul un pacient, din poziţia lui de paramedic se face de râs pe el. E un paramedic, el nu are funcţie de conducere, nu ia decizii şi nu reprezintă pe nimeni. Departe de mine să-i iau apărarea pentru gestul lui.

Dar ce ne facem când un ministru, care conduce unul dintre cele mai importante ministere, scrie „suprefect”, foloseşte „decât” în loc de doar şi în loc de prenume zice pronume? Oare nu afectează el imaginea unui minister în care lucrează atâtea mii de oameni cu adevărat profesionişti?

Ce ne facem când acelaşi ministru găseşte un microfon în priză şi anunţă asta în presă?

Cum îşi permite un ministru să stabilească valoarea unui om, spunând că valorează mai puţin decât o rudă de parizer? Dar oare o priză cât costă şi care e valoarea unui ministru care fuge la presă să se vaite că a găsit acolo un microfon?

Ce ne facem când ministrul de interne spune că a învăţat lucruri de la un om care e acum în închisoare?

Mie de lucrurile astea îmi e ruşine, îmi e ruşine că avem aşa un ministru care ne face de râs când leagă cu greutate trei fraze.

Astăzi, a murit un poliţist, împuşcat de un urmărit.

Doamna ministru, îmi permit să vă întreb, ce aţi făcut dumneavoastră pentru acest minister de când îl conduceţi? Ştiu că aţi fost la câteva înmormântări de poliţişti şi după fiecare spuneaţi că veţi schimba ceva.

Eu nu vă acuz de moartea vreunui poliţist, probabil că azi s-ar fi întâmplat asta şi cu alt ministru la conducere, dar vă mai întreb ceva:

Cam ce caută pe stradă, în anul 2019, un poliţist îmbrăcat în pantaloni de stofă, cămaşă, încălţat cu pantofi şi purtând la brâu un pistol din anii ’70? Astea sunt rămăşiţe ale fostului regim, atunci când miliţianul nu era nevoit vreodată să alerge după careva şi nimeni nu îi riposta.

Cu toată pregătirea lui, un astfel de poliţist nu are nicio şansă în faţa unui infractor înarmat. Acel Carpaţi numai pistol nu e. Într-o situaţie limită, până îl scoţi din tocul acela de piele ca o poşetuţă, până îl încarci, asta dacă ai norocul să nu se blocheze, eşti hăcuit de mult. Ba mai mult, odată cu cartuş pe ţeavă, pistolul ăla nu-l mai poţi introduce în toc, pentru că în momentul asigurării ai toate şansele să declanşezi foc. V-o fi spus cineva lucrurile astea sau eraţi ocupată să stabiliţi valoarea unei rude de parizer şi pe cea a unui om?

Haideţi să vă mai spun ceva: eu am un toc de pistol performant, pentru trageri rapide. Cu mult antrenament, pot executa foc într-un timp destul de rapid. V-aş spune site-ul de unde l-am cumpărat, dar nu vreau să fac reclamă. Vi se pare normal că nu am primit de la Poliţie un toc de pistol şi că a trebuit să îmi cumpăr unul? Vă asigur că a costat mult mai mult decât un baton de parizer.

Şi că tot vă daţi cu părerea despre valori, oare viaţa unui poliţist valorează mai puţin decât o vestă antiglonţ dintre cele de mult promise?", scrie Godină.

 

Sursa: Epoch Times


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: