fbpx
 
O zi de „muncă” la Delphi: Ziua porților deschise pentru studenți, organizată de către cea mai mare companie din județ

O zi de „muncă” la Delphi: Ziua porților deschise pentru studenți, organizată de către cea mai mare companie din județ


Delphi Technologies,  un furnizor de tehnologii avansate de propulsie pentru producători de autovehicule, a organizat joi, 21 noiembrie, evenimentul Ziua Porților Deschise, dedicat studenților de la Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” și celor de la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”. 126 de studenți au petrecut 1 zi în fabrică, descoperind drumuri pentru carieră, exemple de succes, precum și lumea fascinantă a industriei auto.

Viitorii ingineri au participat la “Biblioteca Vie”; unde au discutat în grupuri de câte 10 persoane cu membrii echipei de management ai fabricii dar și cu alți coordonatori de departamente, despre dezvoltarea personală și profesională  a acestora. Suplimentar, studenții au descoperit fluxul de producție și programele pentru ingineri debutanți sau cele pentru proaspăt absolvenți, create special pentru ei. O altă atracție principală a evenimentului a fost testimonialul unui tânăr angajat, parte din programul pentru ingineri debutanți, care le-a vorbit colegilor săi despre modul în care și-a găsit un loc de muncă la Delphi Technologies, fără a avea experiență. El a oferit exemplul personal despre cum poți avea succes dacă ai încredere și faci pașii necesari, suplimentari, pentru debutul profesional. La finalul zilei fiecare student a primit o carte de referință, intitulată „Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace”.

Delphi Technologies în România

Delphi Technologies administrează două locații în România: o unitate de producție în Iași cu peste 3.200 de salariați și un centru IT global în București cu peste 40 de angajați.

Fabrica din Iași este specializată în producția de pompe de înaltă presiune (pentru motoare pe benzină și motorină) precum și injectoare pentru industria auto. Compania a realizat deja investiții semnificative în această fabrică de înaltă tehnologie. Produsele realizate în Iași contribuie la optimizarea performanței motorului, creșterea eficienței vehiculelor, la reducerea emisiilor și la îmbunătățirea performanței în condus. Delphi Technologies este un furnizor global pentru producătorii de componente auto originale pentru vehicule ușoare și comerciale.

Despre Delphi Technologies

Delphi Technologies este un furnizor global de tehnologii de propulsie, care fac vehiculele mai prietenoase cu mediul și mai eficiente. Compania furnizează soluții de pionierat pentru motoarele cu combustie internă, pentru vehicule de pasageri electrice și hibride precum și pentru vehicule comerciale. Delphi Technologies mizează pe expertiza sa ca Producător de Echipamente Originale (Original Equipment Manufacturer) pentru a oferi cele mai bune soluții și servicii pentru piața de piese de schimb (Aftermarket). Cu sediul în Londra (UK), Delphi Technologies administrează centre de tehnologie, unități de producție și servicii de asistență pentru clienți în 24 de țări și are peste 21.000 de angajați în lumea întreagă.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: