fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 18 Octombrie 2017

Sevil Shhaideh a fost numită în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului de lucru al Guvernului, potrivit unei decizii a premierului Mihai Tudose, publicată miercuri în Monitorul Oficial.  Premierul a anunţat încă de vinerea trecută, la finalul CExN al PSD, numirea lui Sevil Shhaideh în cadrul Guvernului.

 


Publicat in Guvern
Atacarea cibernetică a bancomatelor este acum mai uşoară ca înainte.

 

De regulă, hackerii exploatează vulnerabilităţile existente în echipamente şi programe pentru a pirata bancomatele şi a le forţa să elibereze bani, dar acum aproape toată lumea poate pur şi simplu să cumpere un malware pentru a fura din bancomate milioane în numerar.

 


Publicat in Banci
Astăzi, cu începere de la ora 18:00, în Galeriile Pod-Pogor a avut loc ședința de deschidere a Salonului de Literatură „Junimea”, seria a VI-a, pentru perioada 2017-2018. Proiectul își propune descoperirea noilor talente literare, precum și încurajarea și promovarea acestora, inclusiv prin publicare.

 


Publicat in Arta
„Bucătarul” lui Vladimir Putin a fost demascat ca fiind sursa de bani din spatele unei fabrici de troli din Rusia, care a folosit reţelele sociale pentru a răspândi ştiri false în timpul campaniei prezidenţiale din SUA din 2016, potrivit unor oficiali intervievaţi în cadrul unei investigaţii.

 

Evgheni Prigozhin, oligarh rus şi om de afaceri dubios cunoscut ca „bucătarul lui Putin”, a fost de mult timp suspectat că ar fi în spatele unei companii numite Agenţia de Cercetare a Internetului (ACI).

 


Publicat in Panorama
Un deţinut de origine română dintr-o închisoare din Italia i-a şocat chiar şi pe gardieni prin modul în care a încercat să evadeze.

 


Publicat in Panorama
Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, va sesiza Curtea Constituţională pe dosarul Belina, cu privire la un posibil conflict între Guvern şi DNA.

 


Publicat in Justitie
Situaţie uluitoare în judeţul Botoşani, unde un bărbat a acumulat o datorie de peste 10 milioane de lei, deşi are o pensie de 10.000 de ori mai mică.

 

Potrivit Monitorul de Botoşani, pensionarul are conturile blocate şi poprire pe pensie pentru o datorie de 10.057.212 lei - peste două milioane de euro. Bărbatul figurează în evidenţele Casei Judeţene de Pensii (CJP) cu patru reţineri, astfel că lunar i se opresc 156 de lei din pensia de circa 950 de lei.

 


Publicat in Moldova
Victor Rebengiuc a fost decorat cu Ordinul Steaua României în rang de Cavaler de către preşedintele Klaus Iohannis, într-o ceremonie care a avut loc la Palatul Cotroceni.

 

Preşedintele Klaus Iohannis a ţinut un scurt discurs cu ocazia decorării actorului.

 


Publicat in Presedintie
Cazul Omnia Turism este cea mai mare pagubă în turism de după Revoluţie, a anunţat miercuri ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, care a precizat că ANAF va face în perioda următoare un control la agenţia de turism.

 

„Este un caz unic, pentru că s-a întâmplat dintr-o dată”, a spus ministrul Mircea Dobre, într-o conferinţă de presă, citat de news.ro.

 


Publicat in Guvern
Food court-ul din Iulius Mall şi-a îmbogăţit, de curând, oferta culinară cu două noi locaţii. Amatorii de preparate exotice, de pe tărâmurile îndepărtate ale Asiei, sunt aşteptaţi la Sushivo, iar cei care apreciază mâncarea tradiţională din Rusia primesc invitaţie din partea Matryoshka. Ambele sunt situate la etajul doi, în Iulius Mall.

Publicat in Culinar
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31