fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 27 Aprilie 2017

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit un autoturism marca Volkswagen Passat, care figura radiat din circulaţie de autorităţile din Polonia din anul 2016.

 


Publicat in Moldova
În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, echipa comună de control a descoperit peste 15.000 țigarete cu timbru de acciză Republica Moldova pe care doi cetățeni români au încercat să le introducă în ţară, sustrăgându-le de la controlul de frontieră.

 


Publicat in Moldova
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier au descoperit un cetăţean român care conducea un autoturism marca Audi A7 semnalat ca fiind furat de autorităţile din Marea Britanie.

 


Publicat in Moldova
În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, echipa comună de control a descoperit aproximativ 10.000 țigarete, pe care un cetățean român încerca să le introducă ilegal în ţară, sustrăgându-le de la controlul de frontieră, ascunse în pereţii laterali ai mijlocului de transport pe care îl conducea.

 


Publicat in Moldova
Reţinerea lui Iurie Chirinciuc are loc în cadrul unui dosar penal intentat de CNA pe fapte de corupţie, în care ar fi vizate şi proiecte finanţate din fonduri europene. Ministrul afirmă că totul este un show politic pentru votarea uninominalului.

 

Patru persoane au fost reţinute joi în urma percheziţiilor desfăşurate de Centrul Naţional Anticorupţie (CNA) şi procurori la domiciliile şi birourile conducerii Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor (MTID), Administraţiei de Stat a Drumurilor (ASD), dar şi la sediile a doi agenţi economici. Persoanele care se vor afla în arest pentru cel puţin 72 de ore sunt: ministrul Transporturilor Iurie Chirinciuc, directorul general-interimar al Administraţiei drumurilor Veaceslav Teleman şi doi şefi a companiilor de construcţii SRL “Nouconst” şi SRL “Global Trans Construct”, toţi patru fiind bănuiţi de organizarea unei scheme infracţionale cu scopul dobândirii de mijloace financiare în proporţii deosebit de mari.

 


Publicat in Moldova
Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a cheltuit aproape trei milioane de euro, bani de la Uniunea Europeană, pentru o campanie de conştientizare a necesităţii îmbătrânirii active, derulată pe tv-uri şi în presa scrisă, scrie jurnalista Sidonia Bogdan, într-un articol publicat în Vice.

 


Publicat in Guvern
Fostul șef ANAF Sorin Blejnar va fi eliberat din arest. El era încarcerat în Penitenciarul Rahova. Decizia e una definitivă și aparține Curții de Apel București

 

Curtea de Apel București a decis, joi, ca fostul șef al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) Sorin Blejnar să fie eliberat din arest preventiv, într-un dosar în care a fost trimis în judecată de DNA pentru trafic de influență.

 


Publicat in Justitie
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, joi, că îi va cere fostului ministru de finanțe Darius Vâlcov, judecat în prezent pentru fapte de corupție, să meargă în zilele următoare la televiziune și să explice programul de guvernare, la care au lucrat împreună.

 

Liviu Dragnea a afirmat joi, la Parlament, că se întâlneşte de două-trei ori pe săptămână cu fostul ministru Darius Vâlcov, alături de care a lucrat şi la programul de guvernare. „Darius Vâlcov nu a fost prezent la Ministerul de Finanţe. Eu cu Darius mă întâlnesc de două-trei ori pe săptămână, nu numai eu. A lucrat la programul de guvernare. Sper să accepte să meargă la o emisiune în zilele următoare să spună din perioada în care a lucrat la programul de guvernare şi să vorbească şi despre programul de guvernare”, a precizat Liviu Dragnea, referindu-se la informaţiile potrivit cărora Darius Vâlcov ar fi tot mai prezent la Ministerul de Finanţe.

 


Publicat in Parlament
Zeci de polițisti au fost în alertă în jurul Parlamentului britanic, după un atac similar cu cel din luna martie. Un bărbat a fost arestat de autorități în timp ce se îndrepta cu un cuțit asupra polițiștilor.

 


Publicat in Eveniment
Un angajat al Electrica, în vârstă de 44 de ani, şi-a pierdut viaţa în această după-amiază, electrocutat.

 


Publicat in Moldova
Pagina 1 din 5

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30