fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 05 Aprilie 2017

CSM Poli Iaşi a câştigat derbiul cu Gaz Metan Mediaş din play-out-ul Ligii 1, scor 2-0.

 

Moldovenii s-au impus pe terenul celor de la Mediaş, deşi gazdele au început mai bine şi au avut o bară.

 


Publicat in CSMS Iasi

Comitetul rus de Investigaţii a deschis o anchetă asupra morţii lui Vadim Tiulpanov, membru al Consiliului Federaţiei Ruse (camera superioră a parlamentului).

 

Vadim Tiulpanov a murit marţi în Sankt Petersburg şi, conform rezultatelor preliminare, acesta a alunecat şi a căzut într-un centru de fitness, lovindu-se la cap.

 


Publicat in Panorama
În perioada 5-6 aprilie, la Palas Iași și la Palatul Culturii are loc Iași Business Days, cel mai mare eveniment de business din regiunea Nord-Est a României. Evenimentul este organizat în colaborare cu Primăria Municipiului Iași și Complexul Muzeal Național „Moldova”.

 


Publicat in Companii
E o poantă clasică, dar n-ai cum să nu te amuzi când vezi doi bătrânei simpatici care se distrează la maximum atunci când o fac.

Publicat in Media
Condamnare la 7 ani de închisoare pentru un bărbat din judeţul Braşov, acuzat că şi-ar fi violat în mod repetat propria fiică, în vârstă de 14 ani.

 


Publicat in Social
Meteorologii anunţă că vremea se va răci, în următoarele zile şi va ploua, în mai multe zone din ţară.

 

La noapte, cerul va avea înnorări si va ploua în jumătatea de vest a tării, la munte si pe arii restrânse în restul zonelor. Vor mai fi averse, posibil însotite si de descărcări electrice, iar cantitătile de apă vor depăsi local 10...15 l/mp si punctiform 20 l/mp, cu precădere în zona de munte. Pe crestele montane înalte se vor semnala precipitatii mixte. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime se vor încadra între 1 si 9 grade.

 


Publicat in Vremea
Jocul Balena Albastră face prima victimă în România. Este vorba despre fata de 15 ani din Sibiu care a murit, în luna martie, după ce a căzut de la înălţime. Parchetul confirmă că tânăra accesa jocul „Balena Albastră”.

 

Adolescenta în vârstă de 15 ani, care a decedat în luna martie în timp ce își făcea un selfie pe un bloc cu zece etaje, se pare că s-a sinucis, a anunțat, miercuri, prim-procurorul Ion Veștemean, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, adăugând că tânăra juca „Balena albastră".

 


Publicat in Social
Doi agenţi de poliţie din comuna ieşean Ţibana au fost condamnaţi de judecătorii ieşeni pentru purtare abuzivă după ce au maltratat şi umilit un bărbat pe care-l cercetau.

 

Bogdan Petianu (27 de ani) şi Constantin Daniel Vîrlan (34 de ani) vor rămâne şi fără locuri de muncă după condamnare, ei fiind găsiţi vinovaţi pentru purtare abuzivă. Fiecare dintre ei a primit câte o condamnare la câte un an şi trei luni de închisoare cu suspendare, sentinţa pronunţată de Curtea de Apel Iaşi fiind definitivă.

 


Publicat in Justitie
În dosarul Colectiv, Judecătoria Sectorului 4 a decis că statul român nu va plăti despăgubiri, respingând solicitarea avocaților victimelor ca Ministerul de Finanțe și Ministerul Sănătății să fie introduse ca parte în proces.

 

Magistrații au respins solicitarea depusă de avocații unei părți dintre victimele sau rudele celor care și-au pierdut viața în incendiul din Clubul Colectiv. Aceștia ar fi vrut ca Ministerul de Finanțe și Ministerul Sănătății să fie introduse ca părți responsabile, ceea ce ar fi însemnat că, dacă se va ajunge la o decizie de condamnare, cele două instituții publice ar fi participat la plata despăgubirilor acordate.

 


Publicat in Justitie
Un experiment ştiinţific care arată ce se întâmplă în corpul tău atunci când înghiţi Cola te va face să te gândeşti de două ori înainte de a sorbi din pahar.

 


Publicat in Naturism
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30