fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 13 Iulie 2017

La nivelul județului Iași a fost activat, joi seara, planul roșu de intervenție. Un apel la 112 a semnalat că un avion s-ar fi prăbușit în zona Comarna-Osoi-Cozia. Deocamdată nu se cunosc mai multe informații.

 


Publicat in Social
Premierul Mihai Tudose l-a înlocuit pe şeful Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, Cristian Vasile Bitea, cu Leonid Moisiu, fost prefect al judeţului Olt şi angajat al lui Darius Valcov pe vremea când social-democratul era primar al Slatinei. Moisiu a fost deconspirat de CNSAS drept recrut al fostei Securităţi, sub numele "Ştefănescu" şi "Sergiu", însă a decis că nu se întrunesc elementele privind colaborarea cu fosta structură, scrie News.ro.

 


Publicat in Guvern
Aproximativ 1.000 de supravieţuitori ai persecuţiei naziste din România sunt eligibili să primească compensaţii din partea guvernului german, a anunţat miercuri o organizaţie ce negociază cu Germania în numele evreilor cei au avut de suferit sub nazişti, potrivit ABC News.

 


Publicat in Social
Un cutremur de magnitudine 6,0 s-a produs la o adâncime de 560 km sub fundul mării, epicentrul înregistrându-se la 201 km sud-est de oraşul nord-coreean Chongjin.

 

Maiorul Jamie Davis, purtător de cuvânt al Pentagonului, a declarat că indicaţiile iniţiale arată că, de fapt, cutremurul de joi nu este rezultatul unui alt test nuclear, adăugând că autorităţile vor continua să monitorizeze activitatea seismică.

 


Publicat in Panorama
Departe de ochii lumii, încă de când era o debutantă în politica mare, Ramona Mănescu a reuşit să se îmbogăţească din procesul restituirilor imobiliare, punând mâna pe terenuri pe care statul comunist le naţionalizase de la alte persoane. Cifra de afaceri a acestor întreprinderi - derulate, în ascuns, de tânăra membră a PNL - se ridică la 4 milioane de euro.

 


Publicat in Social
Scandalul de la Episcopia Huşilor, în care este implicat cel mai înalt ierarh, episcopul Corneliu Bârlădeanu, atinge o nouă culme.

 

După ce trei preoţi au fost arestaţi şi trimişi în judecată pentru că l-au şantajat pe preot cu un filmuleţ în care acesta apare în ipostaze compromiţătoare, acum a fost dată publicităţii înregistrarea respectivă.

 


Publicat in Moldova
Weekendul se anunţă cu vreme bună în prima parte, pentru ca duminică vremea să se răcească, fiind aşteptate şi ploi. De luni încolo se încălzeşte din nou.

 

Cerul va fi variabil, la noapte, cu înnorări temporar accentuate în sud-estul tării si la munte, unde, mai ales la începutul noptii, vor fi averse, descărcări electrice si intensificări ale vântului, trecător cu aspect de vijelie. Izolat vor fi conditii de grindină, iar cantitătile de apă vor depăsi punctiform 15...20 l/mp. Unele intensificări ale vântului se vor semnala si în Moldova si zona montană înaltă.

 


Publicat in Vremea
Fostul premier Sorin Grindeanu este în continuare preşedinte al PSD Timiş, deşi Comitetul Executiv al partidului a luat decizia excluderii acestuia din partid.

 


Publicat in Parlament
Fotbalistul ghanez Solomon Nyantakyi, în vârstă de 21 de ani, şi-a ucis mama şi sora, marţi, la Parma, el mărturisindu-şi faptele după ce a fost prins de poliţie, la Milano, relatează presa italiană, citată de News.ro.

 


Publicat in Fotbal international
Reprezentanții municipalității ieșene și cei ai companiei Anadolu au semnat astăzi, la Palatul Roznovanu, contractul de achiziție a 88 de autobuze Isuzu Citiport, achiziţionate în baza unui credit BERD destinat înnoirii parcului auto al Companiei de Transport Public (CTP).

 

La ceremonie au participat Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi, Hakan Kefoglu şi Bora Oner, directorul de export și, respectiv, directorul financiar al Anadolu Isuzu, şi Cristian Stoica, directorul general al CTP Iaşi.

 


Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31