fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 08 Septembrie 2017

Vineri, 08 Septembrie 2017 21:01

El este cel mai puternic pompier din România!

Pasionat de sport și culturism în timpul liber și pompier operativ, George Nariţa, un tânăr de 32 de ani, este câștigătorul concursului „Cel mai puternic pompier”, desfășurat în această săptămână la Alba Iulia. Cu o imagine rivalizând cu cea a unei vedete de cinema şi care ar face multe femei să tânjească să fie salvate din flăcări, George Nariţa este pompier în oraşul Cîmpeni, din Munţii Apuseni, iar în acest an şi-a adjudecat primul loc la concursul „Cel mai puternic pompier”.

 


Publicat in Social
O maşină a explodat vineri seară în capitala ucraineană, poliţia descoperind apoi resturile unei bombe.

 


Publicat in Eveniment
Ungaria îşi menţine poziţia şi anunţă că nu va sprijini aderarea României şi Croaţiei la Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE), conform unui anunţ al Ministerului de Externe de la Budapesta. La rândul lor, şefii Inspectoratului Şcolar Mureş spun că au găsit o rezolvare pentru situaţia elevilor de la fostul Liceu Teologic Romano-Catolic.

 


Publicat in Panorama
Numărul deceselor prin rujeolă a ajuns la 34, ultimul caz fiind un băieţel de cinci luni cu anemie din judeţul Neamţ. La aproape un an de la declanşarea epidemiei, au fost înregistrate peste 9.100 de îmbolnăviri, potrivit datelor anunţate vineri de Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT).

 


Publicat in Moldova
Intrat într-un con de umbră, fanii lui Victor Pițurcă și-au amintit de fostul selecționer pe când făcea performanță în Arabia Saudită. Iar spectacolul făcut de acesta pe ritmuri arăbești este memorabil.

 


Publicat in Media
Poliţiştii din Timiş caută autorii unui furt dintr-o societate comercială din judeţ. Persoane încă necunoscute au spart seiful şi au furat 235.000 de lei, după ce au intrat prin efracţie în incintă.

 


Publicat in Justitie
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iaşi au descoperit în borseta unui cetățean moldovean, o carte de identitate românească falsă, pe care bărbatul intenţiona să o folosească pentru a-și găsi un loc de muncă în Franţa.

 


Publicat in Social
Preşedintele Igor Dodon acuză armata de trădare, după ce 57 de soldaţi au participat la un exerciţiu militar în Ucraina.

 


Publicat in Moldova
Zeci de maşini şi motociclete au pornit vineri din Iaşi spre Ungheni, în cel mai amplu protest prin care care oamenii vor să atragă atenţia autorităţilor privind importanța realizării autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş.

 


Publicat in Social
Ministrul Finanțelor, Ionuț Mișa, a anunțat sumele pe care le primesc unele ministere la rectificarea bugetară. Sunt și ministere care pierd bani, în primul rând Dezvoltarea și Transporturilor. Acestea nu au putut cheltui sumele alocate.

 


Publicat in Guvern
Pagina 1 din 4