fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 07 Februarie 2019

Studenţii în an terminal sau masteranzii care doresc să îşi înceapă cariera sau să dobândească experienţă profesională sunt invitaţi la „UBC Internship Day”. Este primul eveniment din Iaşi care reuneşte, într-un singur loc, stagiile de practică disponibile în companiile multinaţionale prezente în clădirile de birouri United Business Center (UBC) din ansamblul Palas. Acesta va avea loc pe 19 februarie 2019, în Atriumul Palas Mall, între orele 10.00 – 18.00.

Publicat in Joburi
Spre Alexandria și Craiova se construiesc drumuri de mare viteză cu fonduri europene din actualul exercițiu bugetar european, 2014-2020, iar moldovenii sunt iarăși umiliți pentru că șeful administrației ieșene, Maricel Popa, face doar figurație la București și acceptă toate mizeriile doar pentru a-și păstra funcția și privilegiile!

Publicat in Politica Locala
Lia Olguţa Vasilescu reacţionează la decizia preşedintelui Iohannis de a respinge din nou nominalizarea acesteia la funcţia de ministru al Dezvoltării. Fostul ministru al Muncii critică în termeni duri decizia preşedintelui şi anunţă că va face plângere penală pentru abuz în serviciu.

Publicat in Parlament
Statul român vrea să cumpere Castelul Peleș de la Familia Regală, Ministerul Culturii confirmând demersurile pe care le face zilele astea în acest sens. În prezent, Guvernul închiriază Castelul Peleș și plătește 2 lei pe metru pătrat, chirie lunară, bani pe care ANAF îi impozitează.

Publicat in Guvern
Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a oferit o prima reactie la informatiile aparute in spatiul public despre noua casa pe care a achizitionat-o in Craiova cu viitorul ei sot, senatorul Claudiu Manda. Vasilescu spune ca a dat pe casa 230.000 de euro si nu are cristale Swarovski sau robineti de aur, asa cum a relatat presa.

Publicat in Monden

Studenta criminală este încarcerată în Arad, acolo unde, ar trăi în condiţii improprii, încă de când a dusă după gratii. Din acest motiv, Carmen Şatran fostă Bejan a câştigat prin legea recursului compensatoriu 400 de zile de libertate. 


Publicat in Justitie
Doi tineri din Iași care trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, dar neacceptată de părinții lor s-au cazat la Vila Alice din municipiul Suceava și după ce s-au certat cu părinții lor la telefon au recurs la un gest incredibil, scriu cei de la suceavalive.ro

Publicat in Moldova
Un bărbat din India care şi-a cumpărat un apartament a avut surpriza să afle că sub patul din dormitor se afla cadavrul unei persoane decedate de şase luni, transmite Daily Mirror. Descoperirea macabră a fost făcută de persoanele angajate de Ramvir Singh Rajput să cureţe locuinţa.

Publicat in Panorama
O femeie din Satu Mare, în vârstă de 31 de ani, a șocat rețelele sociale cu un anunț despre intenția de a-și vinde copilul nenăscut încă.  Femeia a lăsat un anunț pe un site dedicat viitoarelor mămici. Ea a avansat chiar și o sumă la care se gândește pentru copilul ei nenăscut, 10.000 de euro, a dezvăluit site-ul stirileprotv.ro. Femeia mai are trei copii și datorii la bănci.

Publicat in Social
Joi apare soarele în jumătatea nordică, iar dimineaţa în sud mai sunt ceva condiţii de lapoviţă. Vântul se menţine activ în sud-est, presiunea atmosferică scade, iar temperaturile ajung la normal. Vor fi de la 0 la 8 grade.

Publicat in Vremea
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28