fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 08 Februarie 2019

Un adolescent a fost scos în viaţă, vineri, de sub ruinele imobilului prăbuşit în urmă cu două zile în oraşul turc Istanbul, informează BBC News online. Un băiat în vârstă de 16 ani a fost scos în viaţă de sub dărâmături vineri, au anunţat echipele de intervenţie. Joi, a fost găsită în viaţă o fetiţă de cinci ani.

Publicat in Panorama
Google a lansat pentru browserul său Chrome o extensie extrem de utilă pentru securitatea datelor unui utilizator. Cum siguranța este una dintre cele mai importante teme din online în ultimii ani, Google a venit acum cu o extensie pentru Chrome, Password Checkup, menită să îi avertizeze pe utilizatori dacă există probleme cu conturile lor.

Publicat in IT
Camerele de supraveghere au surprins joi un şofer care circula pe contrasens pe Autostrada Soarelui, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Maşina se deplasa pe sensul greşit la km 161, iar poliţia s-a autosesizat în acest caz.

Publicat in Actualitate
Fiul cel mic al lui Alain Delon îi aduce acuzații grave celebrului său tată, într-o carte. Acesta vorbește în termeni duri de starul francez. În cartea respectivă, un volul de 252 de pagini intitulat „De la race des seigneurs”, Alain-Fabien afirmă că tatăl său este „misogin, xenofob, colecționar de arme, violent, gata să-și umilească copiii și numeroasele femei în cel mai feroce mod”, potrivit Infobae. De asemenea, mezinul lui Alain Delon vorbește și despre relația dificilă din cadrul familiei. 

Publicat in Vedete
Autoritățile medicale din Kosovo au reacționat în cazul esteticianului fals Matteo Politi, escrocul care a operat un an de zile în câteva clinici private din România, fără să aibă drept de liberă practică. 
Pleureat Sejdiu, președintele Camerei Medicilor din Kosovo, a explicat, printr-un comuncat oficial, cum relațiile tensionate dintre Serbia și Republica Kosovo, au făcut imposibilă verificarea diplomei pe care Matteo Politi a prezentat-o autorităților române și pe baza cărei i s-a eliberat parafa de căre un funcționar al DSP.

Publicat in Sanatate
Fotbalul mondial a fost lovit de o nouă tragedie. În Brazilia, la baza de pregătire a formaţiei Flamengo din Rio de Janeiro a izbucnit un incendiu de proporţii, care a provocat decesul a 10 fotbalişti. În plus, în urma raportului oferit de autorităţile din Brazilia, trei jucători sunt accidentaţi, iar un altul se află în stare gravă.

Publicat in Fotbal international
Un bărbat din Galaţi s-a căsătorit pentru prima dată, vineri, la vârsta de 80 de ani, la Oficiul Stării Civile din oraş. Dacă mirele a avut emoţii, fiind pentru prima dată în această ipostază, mireasa, în vârstă de 69 de ani, a spus „da” pentru a doua oară în viaţă. Mirele de 80 de ani se numeşte Vasile Andrei şi o mare parte a vieţii a fost şoferul echipei de fotbal Oţelul Galaţi.

Publicat in Social
Ministrul Finanşelor Eugen Teodorovici a declarat vineri că există fonduri prevăzute pentru marile investiţii, cum ar fi Autostrada Unirii, iar speculaţiile din spaţiul public există pentru că "nişte persoane vor să instige".

Publicat in Moldova
Vlad Luca Filat, fiul fostului prim ministru moldovean, este acuzat că a folosit 390.000 de lire sterline dintr-un cont bancar fraudulos al tatălui său, pentru a plăti pentru stilul său de viaţă extravagant din Londra. Conturile bancare ale tânărului au fost îngheţate, iar autorităţile îi cer să returneze 500.000 de lire sterline, transmite mirror.co.uk.

Publicat in Eveniment
Bărbatul de 71 de ani găsit mort marţi seara în apartamentul său din Bistriţa, cu semne de violenţă pe corp, a fost ucis pentru 100 de lei şi un telefon mobil. Principalii suspecţi sunt doi fraţi, dintre care unul a fost eliberat din închisoare în septembrie 2018 pentru bună purtare. Bărbatul de 71 de ani din Bistriţa a fost descoperit, marţi seara, mort în propriul apartament, cu semne vizibile de agresiune pe corp.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 2