fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 23 August 2019

Poli Iaşi a obţinut doar un rezultat de egalitate, vineri seara, pe teren propriu, cu Chindia Târgovişte, însă a urcat, cel puţin temporar, pe primul loc în clasamentul Ligii 1.

Publicat in CSMS Iasi
Un cetățean moldovean în vârstă de 21 de ani și un român de 23 de ani au fost surprinși de camerele de luat vederi în timp ce au jefuit o femeie într-un parc din Torino.

Publicat in Eveniment
Judecătorul Dana Gîrbovan, propus de PSD ca ministru al Justiţiei, s-a remarcat în ultima perioadă prin susţinerea unor iniţiative legislative promovate de coaliţia PSD- ALDE, printre care şi înfiinţarea SS, fiind de asemenea şi un acerb critic al activităţii DNA, arată ziare.com.

Publicat in Justitie
Un român în vârstă de 41 de ani a fost găsit spânzurat lângă un cimitir din localitatea San Francesco al Campo, lângă Torino.

Publicat in Eveniment
Fostul lider al PSD Brăila și președinte al Consiliului Județean, Gheorghe Bunea Stancu, a fost eliberat din închisoare, vineri, după ce a ispășit aproape două luni din condamnarea de 3 ani și 8 luni, în urma deciziei Tribunalul Galați de a respinge contestația DNA, informează Mediafax.

Publicat in Justitie
Doi tineri, de 16 şi 19 ani, au ameninţat, vineri, cu un pistol airsoft şi un cuţit un bărbat, căruia i-au furat maşina. Poliţiştii constănţeni au instituit filtre pe drumurile din zonă şi într-o jumătate de oră i-au prins pe cei doi adolescenţi.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere al Frontierei Sculeni au descoperit la controlul de frontieră un autoturism marca BMW 530D, care figurează în bazele de date ca fiind furat din Portugalia.

Publicat in Auto
Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Românești au depistat un bărbat care a încercat să intre ilegal în România, traversând înot râul Prut.

Publicat in Moldova
CEx al PSD a stabilit ca Dana Gîrbovan să fie propusă la Ministerul Justiţiei, Mihai Fifor la conducerea MAI, iar senatorul Şerban Valeca la Educaţie, Ana Birchall vicepremier pentru parteneriate, iar Iulian Iancu vicepremier pe probleme economice, a anunţat preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă.

Publicat in Guvern
Reacție dură a deputatului PMP Petru Movilă la adresa șefilor din administrația ieșeană care nu contenesc să se certe ca niște copii mici, uitând în schimb de proiectele mari de infrastructură.

Publicat in Politica Locala
Pagina 1 din 4