Sambata, 20 04 2019

cristi tanasa

Un clip despre Viitor: un grup de „câini robotizaţi" deplasează un camion (VIDEO)

Roboţii care încearcă să înlocuiască omul, de data aceasta îşi unesc forţele şi mişcă un camion.

Istoricul Mădălin Hodor: „Am câştigat procesul cu „maestrul" Cristoiu zis şi „Coroiu", sursa Securităţii”

Istoricul Mădălin Hodor a anunţat vineri, pe pagina sa de socializare, că a câştigat, în primă instanţă, procesul pe care i l-a deschis Ion Cristoiu în urma dezvăluirilor sale potrivit cărora jurnalistul a fost sursa „Coroiu" a Securităţii comuniste, după cum reiese din documente ale Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii.

S-a tăiat cu barda în personalul de la Creșa nr. 10 din Iași: două îngrijitoare și o asistentă medicală, înregistrate în timp ce umileau copiii

Un nou caz strigător la cer, petrecut în Creșa nr.10 din Iași, bulversează opinia publică. De această dată, două infirmiere şi o asistentă medicală au fost înregistrate în timp ce îi umileau pe copiii de care ar fi trebuit să aibă grijă.

Dumitru Oprea: Când va oferi ANAF servicii de calitate, prin intermediul unei infrastructuri informatice performante?

Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Finanţelor Publice detalii despre problemele de funcţionare ale site-ului ANAF şi despre modul în care modificările Codului Fiscal reuşesc să fie implementate în timp util în sistemele informatice.

Principalele decizii ale Adunării Generale a Acţionarilor societății Antibiotice, desfășurată joi, 18 aprilie 2019

În cadrul Adunării Generale a Acţionarilor desfăşurată joi, 18 aprilie 2019, au fost aprobate situaţiile financiare auditate ale anului 2018, s-a stabilit modul de repartizare a profitului net aferent anului 2018, precum și valoarea dividendului brut pe acțiune.

„007 român infiltrat printre traficanți”: Polițist român sub acoperire în Italia

Pentru prima data în Italia o operațiune a Poliției a fost încheiată cu ajutorul unui agent sub acoperire străin. S-a întâmplat la Torino, iar agentul sub acoperire este un polițist român, scrie Digi24.

Ţigări de contrabandă ascunse în interiorul unor uşi de pal, confiscate la frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit și confiscat, în urma unor acțiuni desfășurate în zona de competenţă, aproximativ 8.800 de pachete cu ţigări de contrabandă în valoare de peste 100.000 de lei. Într-unul din cazuri, polițiștii de frontieră vasluieni au descoperit 3.900 de pachete de ţigări ascunse în interiorul a opt uşi din pal, în scopul comercializării lor pe piața neagră de desfacere din Italia.

Monedă de acum 1600 de ani descoperită în Galileea de un grup de elevi

Un grup de elevi dintr-o şcoală din Israel făceau o plimbare în aer liber în Galileea, lângă râul Tzipori, când au descoperit o monedă care părea puţin ciudată. Cei patru tineri au decis imediat să cheme Autoritatea pentru Antichităţi din Israel să o verifice.

Bucovina n-a fost teleormanizată! Tânăr din Suceava, față-n față cu Dragnea: „Nu dau mâna cu hoții!” (VIDEO)

Ajuns joi la Dumbrăveni, Suceava, unde PSD-ul a organizat un miting electoral, Dragnea a avut parte de o reacţie usturătoare din partea unui tânăr. În momentul în care i-a întins mâna acestuia, să dea noroc, aşa cum a dat cu mai mulţi oameni din mulţime, tânărul l-a refuzat, spunându-i:

ȘI-AU FĂCUT PALATE DIN AJUTOR SOCIAL! Rețeaua penticostală a clanului Sandu: mari imobiliari în Moldova din bani furați în Franța

Anchetatorii francezi au cerut instanței din Iași arestarea și extrădarea a patru țigani din Vaslui. Aceștia fac parte dintr-un grup care a pus la cale un furt de 1,7 milioane de euro ce a oripilat opinia publică din Franța. Întocmeau sute de dosare de ajutor social false, luau banii și îi trimiteau în România unde erau investiți în proprietăți imobiliare. Trei membri ai rețelei sunt în pușcărie în Franța încă de anul trecut.

Pagina 1 din 1331

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top