fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 12 Februarie 2017

Duminica, 12 Februarie 2017 22:55

Imaginea zilei: 50.000 de oameni sub tricolor

Mulţimea din Piaţa Victoriei, unde sunt acum 70.000 de oameni care protestează pentru a treisprezecea zi la rând, a format un „tricolor uman", la ora 21.00. Oamenii şi-au aprins lanterne sau bliţurile telefoanelor.

 


Publicat in Social
Conflicte violente au avut loc săptămâna aceasta în Parlamentul din Cape Town, Africa de Sud, după ce intervenţia preşedintelui Zuma a fost întreruptă de unii parlamentari din opoziţie.

 

Pumni, îmbrânceli, urlete, după care, parlamentarii „rebeli" au fost daţi afară din sală.

 


Publicat in Panorama
Duminica, 12 Februarie 2017 21:39

COD GALBEN de GER până marți

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de ger pentru Moldova, Muntenia, Oltenia şi estul Transilvaniei.

 


Publicat in Vremea
Vicepreședintele organizaţiei judeţene a PSD Iași, Ovidiu Laicu, a solicitat, astăzi, printr-un comunicat de presă, demisia de onoare din funcția de președinte interimar al PSD Iași a lui Mihai Chirica.

 


Publicat in Politica Locala
Internetul reacționează la scandalul care domină România în ultima perioadă: modificarea codurilor penale prin ordonanță de urgență și legea grațierii. Două jocuri arhicunoscute au fost adaptate cu un personaj central al scandalului: Liviu Dragnea.

 

Adaptat după Flappy Bird, jocul 2D lansat în 2013 a devenit senzație în rândul tinerilor, iar acum a fost lansat jocul Flappy Dragnea.

 


Publicat in Timp Liber
Un nou protest de amploare este anunțat pentru această seară, în Piața Unirii din Iași. Grupuri compacte de tineri au început să sosească încă de la ora 18.00, în centrul orașului.

 


Publicat in Social
Concursul muzical Eurovision are rolul de a aduce în atenția publicului nume ale muzicii românești care concurează pentru marele premiu, acela de a reprezenta România în finala Eurovision.

 


Publicat in Media
BBC a publicat, duminică, povestea patrupedelor simpatice care sunt și ele unul dintre simbolurile manifestațiilor de amploare din țara noastră.

 

Protestele din ultima vreme din România nu doar că au trezit în noi spiritul civic și dorință de dreptate, dar au și arătat că suntem capabili de ironii fine. BBC a publicat, duminică, povestea patrupedelor simpatice care sunt și ele unul dintre simbolurile manifestațiilor de amploare din țara noastră.

 


Publicat in Media
Frank-Walter Steinmeier a fost ales președintele Germaniei, după reuniunea unei adunări constituţionale speciale. Fostul diplomat german a devenit astfel al 12-lea preşedinte german din ultimele şapte decenii, bucurându-se atât de sprijinul conservatorilor, cât şi de cel al social-democraţilor, transmite DPA.

 

Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis, duminică, un mesaj de felicitare noului preşedinte ales al Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier, în care subliniază că România reprezintă un partener de încredere şi stabil al Germaniei, dar şi un promotor convins, pe care se poate conta, al necesităţii de consolidare a proiectului european.


Publicat in Panorama
Un cântec anti-guvern s-a viralizat în ultimele două zile pe rețelele de socializare. Melodia , cu peste un milion de vizualizări și peste 20.000 de distribuiri pe Facebook, este dedicată politicenilor corupți.

 


Publicat in Media
Pagina 1 din 2