fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 21 Martie 2017

Un copil, mare fan al lui Alvaro Morata a reușit să pătrundă pe teren și să treacă de patru gardieni pentru a ajunge la idolul său.

 


Publicat in Media
Serghei Kecimov, în vârstă de 59 ani, este „gardianul" lacului sacru şi face parte dintr-un grup etnic care îl venerează de mii de ani. A rămas singurul care îl apără de cel de-al treilea mare producător rus de petrol.

 

Pentru Serghei Kecimov, lacul Imlor, din vestul Siberiei, este amprenta lăsată pe Pământ de către zeul suprem Num-Torem, dar pentru compania Surgutneftegas reprezintă o rezervă de un milion de tone de petrol. Kecimov este "gardianul" lacului sacru şi ultimul dintre Ostiaki rămas să-l apere de producătorul rus de petrol.

 


Publicat in Naturism
Marti, 21 Martie 2017 21:00

Iașul, lăsat din nou în beznă

Mai multe cartiere din Iași au rămas în beznă. Un transformator a cedat în zona Bularga. Deocmadată nu se cunosc cauzele care au dus la această cădere masivă de curent

 


Publicat in Social
Situaţia financiară din zona euro continuă să se agraveze. Banca Centrală Europeană (BCE) a declarat că, pe baza evaluărilor sale, câteva state ale UE îi datorează împreună un trilion de euro.

 

Unele state membre ale Uniunii Europene datorează Băncii Centrale Europene suma de 1 trilion de euro, în condiţiile în care acestea se află în pragul falimentului şi în contextul avertizărilor privind o bulă a datoriilor ce apare la orizont.

 


Publicat in Banci
Disponibilă doar în compania motorizării dCi 110 și a sistemului de tracțiune față, noul Duster EDC accelerează de la 0 la 100 de kilometri pe oră într-un timp de 11,9 secunde, potrivit Dacia.

 


Publicat in Auto
Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, a declarat marți, la Bistrița, că în luna iulie țara noastră va găzdui un exercițiu militar de amploare, la care vor participa aproximativ 30.000 de soldați din țările membre NATO, transmite Agerpres.

 


Publicat in Guvern
Coreea de Nord și-a dublat în ultimii ani suprafața instalațiilor sale care produc uraniu îmbogățit, a atras atenția directorul general al Agenției Internaționale pentru Energie Nucleară (AIEA), Yukiya Amano, vorbind despre o etapă 'nouă' în programul nuclear al Phenianului, potrivit AFP, citată de Agerpres.

 


Publicat in Panorama
Raziile poliţiştilor spanioli au pus capăt unui coşmar pentru zeci de tinere din România, obligate să se prostitueze. Profilul victimelor este aproape acelaşi: fete sărace ademenite să plece în Occident pentru o viaţă mai bună. Odată plecate de acasă ele devin o sursă de bani pentru capii reţelelor. Ofiţerii statului iberic spun că fenomenul nu poate fi stopat fără implicarea autorităţilor de la noi.

 

Garda Civilă din Spania strică lunar afacerile de sute de mii de euro ale traficanţilor de carne vie. Capii multor reţele sunt români care păcălesc tinere din ţară să vină în peninsula iberică iar apoi le obligă să se prostitueze.


Publicat in Panorama
La 21 de ani, un tânăr din India are înălțimea și greutatea unui bebeluș de șase luni. Manpreet Singh este considerat unul dintre cei mai mici oameni din lume, având doar 58 de centimetri înălțime, relatează The Sun.

 


Publicat in Media
Premieră la Apple: iPhone 7 este disponibil și în culoarea roșie. Apple a anunţat marţi disponibilitatea celui mai recent smartphone al său, iPhone 7, într-o nouă culoare: roşu.

Publicat in IT
Pagina 1 din 5