fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 07 August 2017

Îl cheamă Tiberiu Danciu și a împlinit 18 ani în drum spre America, unde a obținut locul I și titlul de campion Microsoft Word, la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist 2017.

 

Tiberiu este elev al Colegiului Național „Grigore Moisil” din București și este primul român care devine campion absolut la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist, organizat anual de Certiport împreună cu Microsoft.

 


Publicat in Educatie
Un incendiu puternic a izbucnit, luni seara, la o hală de producţie a hârtiei şi maselor plastice din Galaţi, la faţa locului acţionând şase echipaje de stingere şi un echipaj SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi. Până în acest moment nu au fost înregistrate victime. Intervenţia pompierilor este foarte dificilă din cauza flăcărilor mari, a temperaturilor ridicate şi a fumului dens, scrie News.ro.

 


Publicat in Moldova
Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, eliberat condiţionat luni, şi-a petrecut ultimele cinci zile de închisoare în permisie, în afara gratiilor. El a revenit în Penitenciarul Vaslui, unde şi-a ispăşit cea mai mare parte din pedeapsa de trei ani şi jumătate de închisoare cu aproximativ o oră înainte de eliberare, relatează News.ro.

 

De altfel, fostul ministru al Transporturilor a confirmat jurnaliștilor care îl așteptau la penitenciarul din Vaslui că a avut învoire.

 


Publicat in Justitie
Șeful Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, comisarul șef Gheorghe Pandelea, a postat în această după-amiază, un mesaj surprinzător pe pagina sa de Facebook. El lasă de înțeles că începând de astăzi a ieșit la pensie.

 


Publicat in Administratie Locala
Lucrători din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, au descins la sediul Tel Drum din Alexandria, vineri dimineață. Perchezițiile au avut loc sub coordonarea procurorilor DNA care au plecat de la sediul controversatei companiei cu mai multe documente.

 


Publicat in Justitie
Liviu Dragnea şi Victor Ponta - ultimii doi preşedinţi ai PSD - par să reuşească acum ce nu au reuşit cei mai înverşunaţi duşmani ai partidului, nici măcar fostul preşedinte Traian Băsescu, în atâţia ani de lupte dure, susţine europarlamentarul Cătălin Ivan.

 


Publicat in Parlament
Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a anunţat, luni, că în coaliţia de guvernare s-a decis să se modifice legislaţia în vigoare astfel încât nimeni să nu mai cumuleze pensia cu salariul, el menţionând că măsura va viza întreaga administraţie centrală şi locală şi nu va acţiona doar pentru viitor.

 

„Ceea ce am discutat cu primul-ministru şi cu ministrul muncii şi cu ceilalţi miniştri este următorul lucru: ca odată cu trecerea la pensionare şi pensionarea efectiv făcută, să nu mai poată exista şi posibilitatea reangajării pe acelaşi loc, pe aceeaşi funcţie sau în alt minister. Oamenii trebuie să se hotărască: ori vor să fie pensionari, ori, dacă sunt apţi de muncă, rămân la muncă”, a spus Tăriceanu.

 


Publicat in Parlament
O capsulă a trenului magnetic Hyperloop One a încheiat cu succes un prim test de viteză.

 

După ce luna trecută a fost realizat un prim test la viteza redusă, compania a trecut cu bine şi prima verificare de mare viteză a unei capsule pentru pasageri.

 


Publicat in Panorama
Pensionari bătuți într-o biserică din Maramureș, chiar în timpul liturghiei. Bătrânii au fost snopiți în bătaie de un tânăr de 18 ani, care s-a năpustit asupra lor din senin. Îngrozit când a văzut violențele din lăcașul de cult, preotul a oprit slujba și a sunat la 112. Atât femeia, cât și bărbatul au fost transportați de urgență la spitalul din Baia Mare. Între timp, agresorul a fost prins de polițiști.

 


Publicat in Social
Direcţia Judeţeană de Administrare a Drumurilor şi Podurilor Iaşi din subordinea Consiliului Județean a emis ordinul de începere a lucrărilor de modernizare și reabilitare la drumul județean 247 A Bârnova, de la km 2+418 la km 7+893, adică până la limita cu DN 24 Iași-Vaslui.

 


Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« August 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31