fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 04 Iunie 2019

Fostul prim-procuror al Tribunalului Botoşani, Raluca Stâncescu, a fost condamnată alături de alţi inculptaţi într-un dosar de şantaj dar şi alte fapte penale.

Publicat in Moldova
O televiziune maghiară a prezentat un trucaj revoltător cu preşedintele României în prim-plan.

Publicat in Media
Liga Studenţilor din Iaşi anunţă iniţierea unor proteste faţă de rectorul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, Tudorel Toader, motivând că rămânerea acestuia în funcţie aduce grave prejudicii de imagine comunităţii academice ieşene.

Publicat in Educatie
Arheologii francezi au făcut o descoperire incredibilă. Au găsit 17 recipiente din ceramică cunoscute şi sub numele de amfore, găsite în adâncul apelor lângă insulele Lérins, un grup de insule din Marea Mediterană, în apropierea localităţii Cannes.

Publicat in Panorama
Fostul preşedinte Ion Iliescu este internat în continuare la Spitalul Elias din Capitală, au declarat surse medicale, citate de Mediafax. Potrivit acestora, starea fostului şef de stat evoluează favorabil.

Publicat in Sanatate
Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat marţi, după consultările de la Cotroceni pe tema referendumului, că Uniunea este pregătită să susţină o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

Publicat in Parlament
Circulația se desfășoară cu dificultate, marți, pe anumite sectoare din patru drumuri naționale, din cauza apei acumulate pe carosabil, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Publicat in Moldova
Un tânăr de 24 de ani a fost arestat pentru 30 de zile după ce a violat o adolescentă de 15 ani. Individul a urcat-o pe minoră cu forța în mașina sa.

Publicat in Moldova
Poliţiştii botoșăneni au depistat pe raza localităţii Cordăreni, un autoturism condus de un bărbat de 26 de ani, din judeţul Iaşi, în care se mai afla un pasager.

Publicat in Social
Un drum național din județul Iași a fost inundat după ploile din ultima perioadă și ruperea unui dig.

Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 4