fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 22 Ianuarie 2020

Fundaţia „Visul Luanei” atrage atenţia asupra unui nou caz de braconaj: un codalb, pasăre răpitoare din familia vulturului a fost găsită de reprezentanţii fundaţiei cu o fractură la piciorul stâng şi fragmente de alice sub piele la nivelul membrului drept. Pasărea rănită a fost găsită într-un câmp din comuna Fântânele, lângă oraşul Zimnicea din Teleorman, scrie Digi24.

Publicat in Social
Un adolescent de 15 ani, elev la Colegiul "Nicolae Bălcescu" din Brăila, a fost înjunghiat pe stradă şi tâlhărit de doi minori de 10 ani şi, respectiv, 17 ani, potrivit informaţiilor furnizate miercuri de purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

Publicat in Social
Un deținut încarcerat la Penitenciarul Botoșani a vrut să producă țuică în celulă, dar mirosul fructelor puse la fermentat l-a dat de gol, iar el și colegii săi au rămas fără licoarea pentru care s-au agitat atâta timp, informează Monitorul de Botoșani. Bărbatul a fost sancționat cu interzicerea de a mai primi bunuri pentru o perioadă de două luni.

Publicat in Moldova
O femeie în vârstă de 87 de ani din Roșia de Secaș, judeţul Alba, a trecut prin clipe de coșmar, după ce un tânăr a intrat noaptea peste ea în casă şi a violat-o.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din Vama Nădlac II - Csanadpalota au descoperit un autoturism marca Mercedes-Benz, în valoare de 12.000 de euro, căutat de autorităţile din Germania.

Publicat in Social
Un tânăr de 27 de ani din judeţul Botoşani a fost trimis în judecată după ce a lăsat gravidă o copilă de 13 ani. Bărbatul are patru clase şi a promis în faţa instanţei că o va lua de nevastă „după ce mai creşte”, scrie „Adevărul”.

Publicat in Moldova
Primarul orașului Târgu-Mureș, Dorin Florea, a fost amendat de către Consiliul Naţional pentru Combaterea Discrimării cu suma de 10.000 de lei în urma afirmaţiilor rasiste. Edlilul a declarat faptul că va contesta amenda, considerând că nu a făcut nicio afirmaţie rasistă.

Publicat in Administratie Locala
Vasile Constantin Popa, fost prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, a fost condamnat definitiv, miercuri, de Instanţa supremă la şase ani de închisoare într-un dosar în care a fost acuzat de mai multe fapte de corupţie.

Publicat in Justitie
Un poliţist din Cluj-Napoca este acuzat de un bărbat că l-a desfigurat după ce l-ar fi lovit în zona feţei cu o rozetă purtată pe mână.

Publicat in Social
Forțele Aeriane ale Statelor Unite au relocat în România, la baza aeriană 71 de la Câmpia Turzii, dronele MQ-9 Reaper de la baza aeriană poloneză Miroslawiec. Este a doua relocare în ultimul an, după ce aeronavele fără pilot au mai fost staționate timp de două luni la Câmpia Turzii și în vara anului trecut.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3