Joi, 23 05 2019
Serena Williams răspunde atacurilor lui Ilie Năstase: „Mie nu mi-e teamă, spre deosebire de tine. Eu nu sunt laşă”

Serena Williams răspunde atacurilor lui Ilie Năstase: „Mie nu mi-e teamă, spre deosebire de tine. Eu nu sunt laşă”

Tenismena Serena Williams (35 ani, 1 WTA) i-a răspuns luni seară lui Ilie Năstase, în urma comentariilor rasiste făcute de fostul tenismen român la adresa copilului nenăscut al americancei.

 

Jucătoarea de tenis Serena Williams i-a răspuns lui Ilie Năstase, după remarca acestuia cu tentă rasistă, la adresa viitorului copil al tenismenei.

 

„Sunt dezamăgită să aflu că trăim într-o societate unde persoane precum Ilie Năstase pot face asemenea comentarii rasiste la adresa mea şi a copilului meu nenăscut sau comentarii sexiste împotriva colegelor mele. Am spus-o o dată şi o voi spune din nou, lumea a ajuns atât de departe, dar totuşi mai are mult de parcurs. Da, am depăşit atât de multe bariere, dar sunt încă multe înainte. Aceasta sau oricare alta nu mă va opri în a pune iubire, lumină şi pozitivitate în tot ceea ce fac. Mie nu mi-e teamă, spre deosebire de tine. Vezi, eu nu sunt laşă. Satisfacţia mea te deranjează?", a scris Serena,potrivit gsp.ro

 

Serena Williams citează o poezie a americancei Maya Angelou: „Poți să mă împuști cu cuvintele tale... poți să încerci să mă ucizi cu ura ta, dar, precum aerul, eu mă ridic".

 

„Mulţumesc Federaţiei Internaţionale de Tenis pentru atenția avută la faptele în acest caz. Ei vor avea sprijinul meu total", a încheiat mesajul Serena Williams, într-o postare pe Instagram.

 

Ilie Năstase, a fost auzit în timp ce făcea comentarii cu tentă rasistă la adresa copilului nenăscut al Serenei Williams.

 

În timp ce Simona Halep răspundea unei întrebări pe această temă, în timpul tragerii la sorți de la Constanța a meciului România-Marea Britanie, Năstase, în vârstă de 70 de ani, s-a întors spre unul dintre colegii săi și a spus în limba română: „Să vedem ce culoare va avea: cea a ciocolatei sau cea a laptelui."

 

(Sursa: realitatea.net)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

PMP dreapta
antibiotice fluxiv

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top